Event organiseren via ervaren én betaalbaar leerbedrijf

Meeting organiseren, congres of evenement opzetten – dát vraagt om vakmensen. Ontdek dan Aventus PODIUM- Events and hosting. Hier vindt u flexibele organisatietalenten die helpen met bedenken, opzetten en uitvoeren van een relatiemiddag, medewerkersavond, expositie, congres, event of andere bijeenkomst. En omdat Aventus Podium een leerbedrijf is, geeft dit ruimte aan studenten in opleiding en aan een heel betaalbaar tarief. 

Organisatie in opleiding

Aventus PODIUM- Events and hosting is het leerbedrijf van opleider Aventus in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zutphen. Hier ervaren studenten met een organisatieopleiding de praktijk en het werken met klanten. 

Ruimte voor organisatietalent

Werken met Aventus PODIUM betekent ook maatschappelijk verantwoord werken. Want u geeft organisatietalent van studenten de ruimte voor groei. Mede dankzij u leren ze dan dit en meer: 

  • budgetten bewaken
  • bijeenkomsten en events organiseren, uitvoeren en nabespreken 
  • medewerkers werven, selecteren en trainen 

Ruimte voor 3e-jaars

Derdejaarsstudenten Front office –Event management vinden bij Aventus PODIUM in hun laatste studiejaar vooral ruimte voor groei als leidinggevende. De laatste stap op weg naar een baan als organisator. Hiervóór leerden ze in het buitenland al alles over werken achter een balie en achter de schermen (front- en backoffice). 

sprekerset

Zij gingen u al voor

Weten hoe de ervaringen met Aventus PODIUM zijn? Vraag het onder meer deze relaties:

Meer weten? Offerte aanvragen?

Mail uw wensen door en ontvang een voorstel op maat voor úw bijeenkomst of evenement: aventuspodium15@gmail.com.