Goedkoopste kapsalon van Apeldoorn en Deventer

Toe aan een nieuwe look? Coupe weer in model krijgen? Of een kleurtje in het haar laten doen? Als u daarvoor een scherpe prijs wilt betalen, gaat u naar de praktijksalon Aventus in Apeldoorn of Deventer. Hier verzorgen studenten uw haar tot in de puntjes, letterlijk en figuurlijk.

Let Op: De kapsalon is tijdelijk gesloten voor klanten

In verband met de coronacrisis vinden er beperkte onderwijsactiviteiten plaats op de schoollocatie. Dit betekent dat de deuren van onze kapsalon voorlopig nog gesloten blijven. Wij hopen uiteraard onze klanten snel weer te mogen ontvangen! 

Reguliere openingstijden per week in Apeldoorn

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag        8:45 – 12:30 uur
  • Woensdag    8:45 – 12:30 uur
  • Donderdag   8:45 – 16:30 uur
  • Vrijdag          8:45 – 16:30 uur

De salon is open tijdens het schooljaar, dus niet in de schoolvakanties..

Mooie coupe én prijs

Gun hier uw haar weer een frisse uitstraling en studenten groeiruimte. Want de praktijksalon Aventus is een leerbedrijf van onze school. Onze studenten leren hier de fijne kneepjes van het vak. Want er werken alleen studenten die al een behoorlijk stuk van hun opleiding achter de rug hebben. Het kost u soms iets meer tijd dan bij een gewone kapsalon. De snelheid moet immers nog groeien en af en toe vraagt een student advies bij een docent, zodat u de juiste behandeling krijgt. Daarom houden we de prijs voor u natuurlijk ook extra interessant. 

Kies Apeldoorn of Deventer

Kom naar een van de volgende vestigingen:

  • Laan van Mensenrechten 500 in Apeldoorn
  • Snipperlingsdijk 1 in Deventer (alleen open op donderdag van 8:30 – 17:00 uur)

Afspraak maken? 

U bent altijd welkom als we open zijn. Loop dus gerust binnen. Zeker weten dat u snel aan de beurt bent? Maak dan een afspraak via telefoonnummer:

088 - 283 6222  voor Apeldoorn en

088 - 283 6532  voor Deventer