Elkaar inspireren, uitdagen en vooruit helpen 

Wij zijn Aventus. Een school voor middelbaar beroepsonderwijs en vavo met locaties in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij geloven: samen leer je meer! We leren door elkaar te inspireren, elkaar uit te dagen en vooruit te helpen. Daarom werken we veel samen met bedrijven, scholen en gemeenten. Zo helpen we onze studenten zichzelf te ontwikkelen tot de professionals van de toekomst. Met goed onderwijs en een organisatie die meebeweegt en -verandert met de arbeidsmarkt van vandaag en morgen.  

 

Met al onze partners in de regio zetten we de student op één. We hebben oog voor de mens achter de student, we bieden een basis waar ze zich thuis voelen en nieuwsgierig leren ontdekken wie ze zijn. We stimuleren ontmoetingen en sociale interactie, zodat studenten niet alleen van maar ook met elkaar leren. En zijn wij voor al onze doelgroepen de partner voor de toekomst. 

 

Samen leer je meer 

Aventus laat zien hoe mooi en uitdagend (beroepsgericht) onderwijs is en stimuleert daarmee elke dag de groei van het individu, het bedrijfsleven en de samenleving. We vinden het belangrijk dat iedereen met én van elkaar leert. 

 

Onze belofte: partner voor de toekomst 

Als partner van onze studenten helpen we ze zich ontwikkelen tot professionals van de toekomst. Dat doen we door onze studenten een bruisende én inspirerende community te bieden. Een plek waar je kunt leren en werken, en waar je je ook gehoord en gezien voelt.

Als school midden in de maatschappij staan we ook voor onze bijdrage aan een betere en duurzamere wereld voor iedereen. Door ons te verbinden aan een aantal SDG’s (Sustainable Development Goals) en daar acties en initiatieven in op te zetten, op onze school en in de regio, zetten we ons in om van de wereld een betere plek te maken. 


Voor al onze doelgroepen zijn wij zo de partner van en voor de toekomst.
 

Teasers

Strategie Aventus@2030

Hoe maken we onze ambities waar?

Nieuws

Weten wat er allemaal bij Aventus speelt? Check het hier!

Agenda

Dit kan je komende tijd allemaal bij/van ons verwachten.