Aventus is de grootste aanbieder van mbo-onderwijs in de Stedendriehoek. Samenwerken met Aventus biedt dus veel mogelijkheden. Wij werken samen met werkgevers om studenten aan zich te binden met stages, een opdracht of vacature. Daarnaast is Aventus dé partner om werkgevers te helpen in scholing voor werknemers.

Dit doen wij vanuit ons gedachtegoed: de studenten staan op één! We hebben oog voor de mens achter de student en bereiden ze voor op de toekomst. Iedereen verdient de kans om zich maximaal te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht is hierin de sleutel.

Leven Lang Ontwikkelen

Leven Lang Ontwikkelen (LLO) biedt de oplossing om werknemers en werkgevers mee te laten bewegen met alle veranderingen op de arbeidsmarkt. Met de toenemende vraag naar bij-, op- en omscholing speelt Aventus in op flexibel onderwijs voor volwassen in de Stedendriehoek. Of het nu gaat om korte cursussen of een 3-jarige BBL-opleiding. LLO-onderwijs is er in verschillende vormen. En ook in trajecten op maat. 

Teasers

Leven Lang Ontwikkelen

Onderwijs voor werknemers en particulieren. LLO-scholing op mbo-niveau.

Talent voor uw bedrijf

Bij Aventus studeren meer dan elfduizend studenten met verschillende nationaliteiten in uiteenlopende disciplines.

U als onderwijspartner

Aventus heeft verschillende partners in en buiten de regio, waaronder gemeenten, instellingen en scholen, en werkt nauw samen met het bedrijfsleven.

Teasers

Testimonials

Ook benieuwd naar de verhalen van onze relaties? Of naar successtories van Leven Lang Ontwikkelen?

Subsidiemogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om de scholing voor uw personeel te financieren.

Onze relatiemanagers

Neem gerust contact met ons op, wij praten u graag bij!