Een Leven Lang Ontwikkelen

Leven Lang Ontwikkelen (LLO) wordt voor werkenden steeds belangrijker om bij te blijven in een snel veranderende wereld. Dit leidt tot een toenemende vraag naar bij-, op- en omscholing, ook aan Aventus. We willen steeds beter kunnen inspelen op deze vraag en via flexibel onderwijs voor volwassenen een bijdrage leveren aan een steviger positie voor werkzoekenden en werkenden en aan een vitale arbeidsmarkt in de Stedendriehoek. Betekenisvol en duurzaam zijn daarbij belangrijke waarden.

Onze koers voor LLO leidt ertoe dat we dé mbo-opleider in de regio willen zijn, een partner voor bedrijven, instellingen en gemeenten, leerwerkbedrijven en uwv waar het gaat om de ontwikkeling van hun medewerkers of cliënten. We bieden scholing (certificerend, kwalificerend of op weg daarnaar toe) voor werkende en werkzoekende volwassenen gericht op het verwerven, versterken of behouden van een arbeidsmarktpositie. 

Talent vinden

Talent voor uw bedrijf

Bij Aventus studeren meer dan elfduizend studenten met verschillende nationaliteiten in uiteenlopende disciplines.

Uw personeel ontwikkelen

Uw personeel ontwikkelen

De snelle ontwikkeling van de arbeidsmarkt maakt het belang van kennis steeds groter. Een leven lang leren is essentieel voor medewerkers die bij willen blijven.

Aventus als onderwijspartner

U als onderwijspartner

Aventus heeft verschillende partners in en buiten de regio, waaronder gemeenten, instellingen en scholen, en werkt nauw samen met het bedrijfsleven.

Testimonials Leven lang ontwikkelen

Testimonials

Ook benieuwd naar de verhalen van onze relaties? Of naar successtories van Leven Lang Ontwikkelen?

Subsidiemogelijkheden

Subsidiemogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden om de scholing voor uw personeel te financieren.

contact relatiemanagers

Onze relatiemanagers

Neem gerust contact met ons op, wij praten u graag bij!