Aventus is de grootste aanbieder van mbo-onderwijs in de Stedendriehoek. Wij bieden ook mbo voor volwassenen. Het bestaat uit korte scholing, zoals cursussen, (deel)certificaten, keuzedelen of uit volledige deeltijd mbo-opleidingen (BBL). We hebben oog voor de mens achter de student en bereiden je voor op de toekomst. Iedereen verdient de kans om zich maximaal te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht is hierin de sleutel. 
 

Deeltijd mbo-opleidingen (BBL)
De arbeidsmarkt vraagt om vakmensen die zich blijven ontwikkelen. Met een deeltijd mbo-opleiding heb je de ruimte om te werken én te leren binnen het vak dat jou blij maakt. Zo'n deeltijd scholingstraject noemen we ook wel BBL-opleidingen. Bekijk hier de opleidingen.


Korte scholing
Snel een upgrade voor je huidige diploma of iets bijleren? Dat kan eenvoudig met een cursus, certificaat of keuzedeel. Bekijk hier al ons korte scholingsaanbod. Voor zorgprofessionals is er het Leeratelier Zorg opgezet. Dit is een scholingswerkplek voor korte scholing in de zorg om meer te leren over jouw vak. Lees hier meer over Leeratelier Zorg en het scholingsaanbod. Meer weten over de mogelijkheden van korte scholing in de techniek? Bekijk hier alle trajecten.

 

 

Teasers

Deeltijd mbo-opleidingen

Bekijk hier al onze BBL-opleidingen.

Korte scholing

Bekijk hier de korte scholingstrajecten.

Open dagen

Ontdek het mbo voor volwassenen tijdens onze open dagen en avonden.

Teasers

Ervaringen

Benieuwd naar de verhalen van andere studenten die je voor gingen?

Subsidies

Er zijn verschillende mogelijkheden om scholingstrajecten te financieren.

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij praten je graag bij!