Volg de voortgang van je kind: Maak gebruik van ons ouder-account

Als ouder/verzorger speel je een belangrijke rol in het leven van je kind, ook tijdens hun studie. Daarom bieden we bij Aventus de mogelijkheid om online mee te kijken met de voortgang van je kind via ons studentinformatiesysteem; Osiris.

Met het ouder-account van Osiris krijg je toegang tot waardevolle informatie zoals het rooster, de studievoortgang, contactpersonen en de optie om ziekte/verlof te melden. Zo blijf je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de school en kun je eventueel verzuim of studieresultaten van je zoon of dochter in de gaten houden.

Testimonials

Tot de 18e verjaardag van je kind heb je automatisch toegang tot het ouder-account. Op het mailadres van de eerste contactpersoon ontvangen ouders/verzorgers automatisch een mail om het ouder-account te activeren. 
Na de 18e verjaardag wordt de pagina automatisch geblokkeerd, tenzij de student ervoor kiest om jou als ouder weer toegang te geven. Rondom de 18e verjaardag ontvangen jullie hierover meer informatie.

Heb je vragen of hulp nodig bij het gebruik van het digitale volgsysteem van onze studenten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Overzicht Veel gestelde vragen:

Wat is het ouder-account van Osiris?

Het ouder-account van Osiris is een speciale toegang voor ouders/verzorgers waarmee je de mogelijkheid hebt om digitaal mee te kijken met de voortgang van je kind bij Aventus.

Wat voor informatie kan ik vinden op het ouder-account?

Met het ouder-account heb je toegang tot belangrijke informatie zoals het rooster, de studievoortgang, contactpersonen en de mogelijkheid om ziekte/verlof te melden.

Tot welke leeftijd kan ik meekijken met mijn kind?

Je kunt meekijken met je kind tot aan zijn/haar 18e verjaardag. Na de 18e verjaardag wordt de toegang automatisch geblokkeerd, tenzij de student ervoor kiest om jou als ouder weer toegang te geven.

Hoe kan ik toegang krijgen tot het ouder-account?

Als ouder/verzorger krijg je automatisch toegang tot het ouder-account van Osiris. Je ontvangt instructies en een link om een wachtwoord in te stellen via het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Wat als ik problemen heb met inloggen op het ouder-account?

Als je problemen hebt met inloggen op het ouder-account, kun je terecht op de website van Aventus voor meer informatie en mogelijke oplossingen. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning.

Kan ik nog vragen stellen of hulp krijgen bij het gebruik van het ouder-account?

Absoluut! Onze klantenservice staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met hen op via social media, WhatsApp of telefonisch. De contactgegevens vind je op onze website.

Wat gebeurt er na de 18e verjaardag van mijn kind?

Na de 18e verjaardag wordt de toegang tot het ouder-account automatisch geblokkeerd. De student kan er echter voor kiezen om jou als ouder weer toegang te geven. Rondom de 18e verjaardag ontvang je hierover meer informatie.

Toch nog een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice. Bekijk hier voor de bereikbaarheid.