Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen ‘groen’ worden: cleantech

Werkt uw bedrijf in de techniek of automotive? En vindt u een schone, duurzame wereld belangrijk? Dat komt goed uit; in de technische en automotive-opleidingen van Aventus leren studenten namelijk werken met duurzame technologie, ook wel genoemd clean technology en cleantech. Hiervoor hebben ze de keus uit extra modules en stages.

Keurmerk duurzaam mbo

Werken er studenten of stagiairs van onze school bij uw bedrijf? Dan weet u zéker dat ze met ons voorop lopen in clean technology. We ontvingen namelijk het Hobéon Keurmerk Duurzaam Mbo in 2015. Dit keurmerk staat voor de integratie van duurzame technologie in de opleidingen. Zowel wat betreft inhoud van het onderwijs als de organisatie hiervan: dus onze kijk op ‘groen’ en onze plannen op duurzaam gebied. Met dit keurmerk bewijzen we dat we voorop lopen in clean technology. Een prettig idee!

Duurzame oplossingen via battle

Wilt u samen met studenten van het hbo, mbo en vmbo duurzame oplossingen vinden voor problemen? Doe dan mee aan de Holland Cleantech Battle. Daar treft u ook studenten van Aventus. In groepjes bedenken ze hier een duurzame oplossing voor problemen van u en andere ondernemers in de Stedendriehoek.