open avond 6 maart

De open dagen van november en januari gemist? Geen zorgen! We ontvangen je graag op de open avond van 6 maart op onze locaties, zodat je kunt kijken welke opleidingen je leuk lijken. Maak een shortlist van de opleidingen die je wilt bezoeken én van de opleidingen waar je benieuwd naar bent. Hoe? Bekijk hier al onze opleidingen en op welke locaties ze gegeven worden. 

 

Wat is er te doen tijdens de open avond?

 

  • Bekijk alle lokalen, praktijkruimtes, kantines en fijne chill-plekken.
  • Ga in gesprek met docenten en studenten van onze mbo-opleidingen en vavo en stel ze kritische vragen die jou helpen bij je studiekeuze. 
  • Ontdek de wereld van innovatie, robots, VR en domotica bij Innoventus aan de Laan van de mensenrechten Apeldoorn.
  • Wil je hulp bij je studiekeuze? Het loopbaanexpertisecentrum is aanwezig op de locaties Apeldoorn Laan van de Mensenrechten, Deventer Snipperlingsdijk, Deventer Middelweg en Zutphen Stationsplein.
  • Heb je hulp nodig bij aanmelden? Medewerkers van studentadministratie zijn aanwezig op de locaties Apeldoorn Laan van de Mensenrechten, Apeldoorn Musschenbroekstraat, Deventer Snipperlingsdijk, Deventer Middelweg en Zutphen Stationsplein.
  • Zit je op de havo en overweeg je een mbo-opleiding? Speciaal voor jou is er aan de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn een balie ingericht waar je terecht kunt met vragen over de overstap naar het mbo. Een goede plek om je studie zoektocht te beginnen! 
  • Wil je naar de vavo (Aventus Lyceum), omdat je vastloopt op het voortgezet onderwijs of mogelijk gaat zakken voor het examen? Op de locaties in Apeldoorn (Laan van de Mensenrechten( en Deventer (Snipperlingsdijk) zijn voorlichters van Aventus Lyceum aanwezig om jouw vragen over de mavo, havo en vwo te beantwoorden.           
  • De Shitshow, dé plek waar je terecht kan met al je struggles, is aanwezig aan de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn. 

Wil je graag een extra cursus doen, omscholen of een certificaat halen? Je kunt je ook aanmelden voor open avond voor volwassenen. Dit event is tegelijkertijd op de locaties Apeldoorn (Laan van de Mensenrechten) en Deventer (Middelweg). Bekijk het event 'Mbo voor volwassenen' hier.

 

Waar moet je zijn tijdens de open avond?

Hieronder zie je voor de Aventus-locaties het studieaanbod met daarbij het lokaal of de plek waar je je kan informeren over de specifieke opleiding. Let op: sommige opleidingen worden op meerdere locaties aangeboden.