Jouw toekomst in de bedrijfsautotechniek!

Heb jij interesse in alles wat grote wielen heeft en wil jij straks een mooie baan in een branche die grote ontwikkelingen doormaakt? Volg dan je bedrijfsautotechniekopleiding bij the Truck Technology College van Aventus. Dit is de plek waar jij samen met een team van bevlogen docenten werkt aan het ontdekken en ontwikkelen van jouw talent. We geloven dat onze studenten een belangrijke functie vervullen. Niet alleen om wat ze doen maar vooral om het effect dat hun werk heeft. Onze studenten zorgen straks voor veilig vervoer, voor vrijheid door mobiliteit en motoren die met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot hun werk doen. Ze zorgen voor een draaiende economie met goed, verantwoord en veilig vervoer.

De beste automotive opleider in het land

Al sinds 1942 zijn we in Apeldoorn actief en leveren we studenten aan de automotive branche. En naar grote tevredenheid want het bedrijfsleven laat ons weten dat zij ons zien als 'de beste Automotive opleiding in het land'.
Voor die waardering uit het bedrijfsleven werken we hard. Daarom werken we samen met bedrijven in de regio en ook met importeurs om de beste opleiding in Automotive te zijn. Je ziet het aan de mooie werkplaatsen waar onze studenten werken met de nieuwste technieken en gereedschappen. Met elkaar zoeken we voortdurend naar kansen in de branche en blijven we innoveren in opleiden. Zo stellen we veilig dat onze studenten een mooie plek krijgen op de arbeidsmarkt en daarin blijvend gewaardeerd worden.

Aventus biedt de opleidingen aan op verschillende niveaus. Je kunt kiezen tussen leren & stage of werken & leren. Wil jij dit ook? Kies dan voor the Truck Technology College en meld je aan voor één van onze opleidingen.

Teasers

Eerste Bedrijfsautotechnicus (BBL)

Niveau 3 | 2 tot 3 jaar

Teasers

Technisch specialist bedrijfsauto's (BBL)

Niveau 4 | 2 tot 4 jaar