Overslaan en naar de inhoud gaan

Na je studie: werken of doorleren?

Met je mbo-diploma van Aventus in Apeldoorn, Deventer of Zutphen heb je keus: meteen een baan zoeken die bij je opleiding past óf doorgroeien in het hbo. Met allebeide helpt Aventus je verder.

Hulp bij baan zoeken

Met een diploma van Aventus vind je meestal snel een baan. Graag helpen we je daarmee. Hoe? Met een heleboel handige tips of sollicitatietrainingen. Ook stellen we je graag voor bij bedrijven die mensen nodig hebben.

Soepel van mbo naar hbo

Doorgroeien naar het hbo is voor jou ook heel aantrekkelijk. Hiervoor krijg je in je laatste jaar van ons al extra begeleiding. Die bereidt je al goed voor op je vervolgstudie. Daarnaast krijg je soms vrijstellingen. Bijvoorbeeld als je in je laatste schooljaar een doorstroomprogramma naar het hbo volgde. Hiervoor werkt Aventus samen met bijvoorbeeld Saxion, Hogeschool Arnhem-Nijmegen en Windesheim. Zo gaat je overstap extra soepel. 

Meer weten?

Wat past bij jou? Twijfel je en wil je er met iemand over praten? Maak dan gebruik van een mentor. Of loop voor advies langs bij het Aventus loopbaanexpertisecentrum.