Unieke samenwerking Aventus & Wensink Lease

Wensink overhandigt Mercedes-Benz B-Klasse electric drive aan Aventus voor trainingsdoeleinden docenten en studenten.

Aventus mocht donderdag 16 februari jl. de sleutels van een nieuwe Mercedes-Benz
B-Klasse electric drive in ontvangst nemen voor TechFunity, een samenwerkingsverband tussen onderwijs en een groot aantal bedrijven in de mobility branche. In de showroom van Wensink in Zwolle vond de officiële bekrachtiging van deze unieke samenwerking plaats.

TechFunity is een samenwerkingsverband tussen onderwijs en een groot aantal bedrijven in de mobility branche.
Aventus wil nog intensiever samenwerken met bedrijven en op die manier haar studenten blijven opleiden met kennis en kunde van het allernieuwste wat er op de mobility markt is en komt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de reparatie en verkoop van elektrische en hybride auto’s, maar ook aan de laadpalen die deze auto’s van energie voorzien.
Door ook samen te werken met het voortgezet onderwijs en de hogescholen, wil Aventus ervoor zorgen dat de doorstroom van de ene naar de andere opleiding makkelijker verloopt. De activiteiten van TechFunity zullen voornamelijk gericht zijn op de niveau 4 opleidingen.

En dit is nog maar het begin van de samenwerking waarin het bedrijfsleven en het onderwijs elkaar ondersteunen en aanvullen op het vlak van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers.