NU ONLINE - Aventus // STRUCK #1

Vanaf onze mini-festivalcamping, in de Burgerhaven in Deventer, presenteert Aventus de allereerste aflevering van STRUCK! Dé allernieuwste videoshow, helemaal speciaal voor jou! 

Kun jij het je nog herinneren? Die laatste keer dansen op een festival? Bandjes kijken bij het Burgerweeshuis? Flirten… Je huidhonger stillen? Het voelt als een eeuwigheid geleden… Maar er komen betere tijden aan! Volgens de experts gaan we een ‘Summer of Love’ krijgen, oftewel een zomer vol liefde en geluk. Wij zijn er wel aan toe! 

In de allereerste STRUCK staat de toekomst, liefde & muziek centraal. Vanaf onze mini-festivalcamping kijken we een paar maanden vooruit naar die ‘Summer of Love’. In de studio, regionaal talent & upcoming artist MINKA, oud-student & festivalganger Teun en ook Kristel, zij werkt bij het Burgerweeshuis en helpt jongeren in de regio bij het ontwikkelen van hun talent. Ook onderzoeken we samen met de studenten van Horeca of je tijdens een, letterlijke, blind-date fix kunt hebben & gaan we de straat op om te onderzoeken hoe het met het liefdesleven van jongeren in Zutphen is gesteld. Ook kruipt MINKA achter de microfoon! 

Genoeg te zien! Check it out! Klik op onderstaand logo en kijk de allereerste STRUCK!

Trefwoorden: