Gezondheidsmarkt Middelweg 21 februari 2019

Op donderdag 21 februari 2019 organiseren de eerstejaars studenten van de opleidingen Assistenten Gezondheidszorg een Gezondheidsmarkt op de locatie Middelweg in Deventer. De studenten behalen met deze markt studiepunten voor de dimensie Vitaal Burgerschap. Zij hebben in groepjes een thema rond Leefstijl uitgewerkt tijdens de lessen Burgerschap. De Gezondheidsmarkt is het uiteindelijke resultaat van al deze uitwerkingen samen en is een echte doe-opdracht die beoordeeld wordt.

Gezondheidsmarkt 2016

Wees welkom!
De Gezondheidsmarkt is tussen 10.00 – 12.00 uur in de kantine van de Middelweg-locatie. De studenten geven informatie bij hun kraampjes en in de directe omgeving zullen workshops te volgen zijn. In de pauze tussen 10.45 – 11.15 besteden wij aandacht aan de uitreiking van de gouden kantine schaal voor de locatie Middelweg door onze sectordirecteur Berry Lodder.

Voor een bezoek aan de kraampjes en deze workshops hoef je je niet op te geven. Er valt dus veel te beleven en er zijn leuke prijzen te verdienen!

Goed voorbeeld doet volgen
De Gezondheidsmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement en onderdeel van de pilot Gezonde School sector Zorg & Welzijn Aventus op de locatie Middelweg in Deventer. Deze locatie wil een voorbeeld zijn voor de andere sectoren van Aventus. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken en zich te laten verleiden tot actieve deelname. Laat je verrassen!

Vragen/ Nadere info
Titia Peelen/ docent Burgerschap team AG sector Zorg & Welzijn.
Wim Hartkamp/ pilotleider Gezonde School sector Zorg & Welzijn.