Collega Annick Olthof-Kicken genomineerd voor De Sterkste Schakel Trofee 2019

Annick Olthof-Kicken, teammanager Bouw, is genomineerd voor De Sterkste Schakel Trofee 2019. Jaarlijks organiseert Driesteden Business deze verkiezing onder het zakennetwerk van de Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. In deze verkiezing gaat het om wie het meest klant- en servicegerichte bedrijf in de regio is. Het bijzondere is dat de kandidaten genomineerd worden door andere bedrijven uit de regio. Olthof is voor Aventus genomineerd in haar rol als teammanager voor de bouwopleidingen, waar schilderen, stukadoren, timmeren en metselen onder vallen. Ze werkt nauw samen met Bouwmensen, de Schildersvakschool en de Technicampus voor het gezamenlijk mbo-opleidingsaanbod.

Annick Olthof-Kicken is superblij met haar nominatie

‘Ik was helemaal overrompeld toen ik hoorde dat ik genomineerd was door onze partners. Het voelt ook bijzonder eervol,’ aldus Annick. Ze staat haar mannetje in de mannenwereld van bouw en techniek en bouwt continu bruggen tussen Aventus en het bedrijfsleven. ‘Samenwerken betekent voor mij dat we samen het opleidingsaanbod ontwikkelen, samen innoveren en dat ik me inzet voor een betere communicatie over en weer. Ik stimuleer continu dat we denken vanuit de student. Wat heeft hij nodig om zijn diploma te kunnen halen?’

 

Genomineerd in de non-profit categorie

De Sterkste Schakel verkiezing vindt plaats in de sectoren Detailhandel Klein en Groot, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening Klein en Groot, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Annick Olthof-Kicken is genomineerd voor Aventus in de non-profit categorie. Elke kandidaat houdt begin maart een pitch voor een deskundige vakjury, die uit alle voordrachten tien sectorwinnaars (finalisten) selecteert. De jury, bestaande uit vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en winnaars van voorgaande verkiezingen, kiest uit de 10 finalisten tot slot de uiteindelijke overall-winnaar tijdens een feestelijke finale. Deze vindt eind maart 2019 plaats in Almen.

Meer informatie over de verkiezing is te lezen op de website https://driestedenbusiness.nl/de-sterkste-schakel/