Automotive opleiding in TOP 4 van Nederland

In de afgelopen weken heeft een spannende strijd plaatsgevonden tussen mbo-studenten (op individueel en op schoolniveau) in Nederland voor resp. de titel Autotechnicus van de Toekomst en Beste Opleiding Autotechniek. Deze landelijke vakwedstrijd werd georganiseerd door Innovam, het kenniscentrum van de automotive-branche. Aventus Automotive eindigde  als vierde in de schoolcategorie Beste Opleiding Autotechniek.

Automotive opleiding TOP 4 van Nederland

Tijdens de jaarlijkse kennisbeurs voor alle automotive professionals ( AMT Live te Rosmalen) viel Aventus in de prijzen in de categorie Beste Opleiding Autotechniek. Bij de scholenwedstrijd keek de jury naar het kennisniveau van de deelnemende studenten.

Bert Jimmink, manager Automotive van Aventus, is enorm trots op de prestatie van de school. ‘Het is fantastisch om te zien dat onze studenten en opleidingen bij de landelijke top horen. Al jarenlang werken we intensief samen met het bedrijfsleven om de beste vakmensen op te leiden voor de autobranche. Wij zijn erg blij dat dit ook bij zo’n prestigieuze wedstrijd naar voren komt. Dit is een groot compliment aan de studenten en de docenten van Aventus Automotive’.