Landelijke MBO Ambassadeurs Verkiezing

Aventus doet mee aan de Landelijke Mbo Ambassadeurs Verkiezing van ditismbo.nl. Voorheen de Uitblinkerverkiezing. Elk jaar vertegenwoordigt een bijzondere student onze school in deze nationale verkiezing. 

De student die namens onze school meedoet, is niet per definitie de student met de hoogste cijfers, het gaat om meer. Hij of zij heeft iets speciaals gepresteerd in zijn opleiding of stage en is van grote betekenis geweest voor zijn of haar leerbedrijf. Daarnaast is de student óók een enthousiaste ambassadeur voor het mbo.

In 2018 is Valmira Selmani, studente Marketing & Communicatie, onze kandidaat voor deze prestigieuze verkiezing. In het najaar moet ze het opnemen tegen de andere kandidaten tijdens een aantal spannende challenges. Een vakjury gaat dit beoordelen en de uiteindelijke winnaar wordt tijdens het MBO GALA bekend gemaakt.

Wie is Valmira?

Valmira verlegt grenzen binnen het mbo. Ze is doof en het is voor het eerst dat ze een opleiding volgt met horende studenten en docenten om haar heen. Het was ontzettend wennen voor iedereen. Want hoe regel je alle zaken die het mogelijk maken dat Valmira de opleiding goed kan volgen?

Valmira laat zien dat ze een doorzetter is en alle obstakels het hoofd biedt. Ze heeft hulp van tolken en krijgt extra tijd voor toetsen. Tot nu toe heeft ze alles nog gehaald. Vaak vergeet je dat ze doof is. Ze legt zich niet neer bij het feit dat anderen denken dat iets niet mogelijk is. Met extra moeite kunnen zaken altijd gerealiseerd worden. Valmira bewijst elke dag haar motto: Alles is mogelijk als je er echt voor gaat. ‘Ik denk in mogelijkheden en niet in beperkingen!’

We wensen haar veel succes tijdens deze Landelijke Mbo Ambassadeurs Verkiezing!!
 

Meer over dit onderwerp

Talentprogramma

Wil jij het inspirerende voorbeeld zijn voor de hele school en regio? Doe dan mee!

Toerisme Bokaal deelnemers

Onze talentvolle studenten

Een overzicht van talentvolle Aventus-studenten