Iets voor jou?
Deze cursus is bedoeld voor (aankomend) koks die graag vanuit de praktijk het vak willen leren.
Deze cursus is bedoeld voor (aankomend) koks die graag vanuit de praktijk het vak willen leren.
Alle onderdelen zoals basisvaardigheden en technieken, daarna werk je stapsgewijs verder tot het niveau van een vakman en de vakbekwaamheidseisen die de horeca branche heeft gesteld. Deze eisen en vaardigheden zijn nodig om aan de warme en/of koude kant in een professionele keuken te kunnen functioneren.
Je leert en bereidt onder begeleiding van een (praktijk)docent de volgende items:
Deze cursus bevat 24 lesdagen en 1 examen dag van 7 klokuren per lesdag. De cursus wordt verzorgd vanaf 15.00 tot 22.00 uur.
De cursus kan worden afgesloten met een SVH examen.
De kosten voor deze cursus bedragen € 3400,- exclusief de kosten van het examen en boeken/leermiddelen. Er bestaat de mogelijkheid om het cursusgeld in 4 termijnen te betalen.
Na het behalen van het examen ontvang je een SVH (Stichting Vakopleiding Horeca) diploma.
De cursus en de onderdelen van de cursus starten alleen indien en voldoende aanmeldingen zijn (minimaal 8). De verplichting om als horecabedrijf een erkenning te hebben is niet van toepassing.
Daarnaast geldt de eis dat je al werkzaam bent in de keuken van een horecabedrijf of hierin actief zoekend bent.
Wil je na deze cursus verder studeren? Dan is de cursus Zelfstandig werkend kok een passende vervolgopleiding.
Niet van toepassing.
Start |
|
Duur | 24 lesdagen + 1 examendag |
Niveau | Niveau 2 |
Richting | Horeca & Facilitair |
Locatie | |
Kosten |
|
Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63.
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.