Stralende huid dankzij praktijksalon Aventus

Er jonger uitzien? Massage ondergaan? Advies krijgen over huidverbetering? Kom naar de praktijksalon Aventus in Apeldoorn. Hier gaat u weer stralen. In de praktijksalon Aventus leren studenten van de opleiding Schoonheidsspecialist namelijk het beste in uw huid en lichaam naar voren te brengen. En dat doen ze met veel passie en plezier voor u.

Laat ze groeien

Dankzij uw komst gunt u uzelf een verwenmoment en geeft u studenten groeiruimte. Want de praktijksalon Aventus is een leerbedrijf. Hier ervaren studenten hoe het werkt: contact met klanten hebben, luisteren, advies geven. En vooral natuurlijk: wat het beste voor úw huid en lichaam is. 

Kies en combineer uw behandeling

  • ontspannende wellnessbehandelingen
  • huidverzorgingsbehandelingen
  • advies voor uw huid 
  • passende schoonheidsproducten voor gezicht, handen, voeten en totale lichaam 

Schoonheidsproducten ook voor thuis

Voor uw behandeling gebruiken onze studenten de huidverzorgingslijn van Extenso-Skincare. U heeft ook de mogelijkheid deze producten te kopen voor thuisgebruik. 

Openingstijden praktijksalon Aventus:

  • Donderdag 9.00 – 12.00 uur
  • Vrijdag 9.00 – 12.00 uur en 12.30 – 16.00 uur

Afspraak maken?

Bel of mail naar 088 – 283 6685 of schoonheidssalon@aventus.nl

Let Op: De kapsalon is gesloten tot einde schooljaar

In verband met de coronacrisis vinden er beperkte onderwijsactiviteiten plaats op de schoollocatie. Dit betekent dat de deuren van onze schoonheidssalon nog gesloten blijven tot tenminste medio augustus 2020. Wij hopen onze klanten daarna weer te mogen ontvangen!