Overslaan en naar de inhoud gaan

Uiterlijke verzorging

Geef jij mensen een mooi(er) gevoel?

Sociaal, creatief en en op hoogte van de laatste trends op het gebied van uiterlijke verzorging? Geef mensen een goed gevoel en kies voor een baan in de uiterlijke verzorging! Je kunt in deze branche alle kanten op: of het nu in het kappersvak is of als schoonheidsspecialist. Waar je ook werkt: jij zorgt ervoor dat mensen er niet alleen mooier uitzien, maar ook dat zij ontspannen en meer zelfverzekerd de deur van de salon uitlopen.

 

Kapper/haarstylist of schoonheidsspecialist worden

 

Tijdens de opleiding kapper en/of haarstylist leer je wassen, knippen, föhnen, kleuren en stylen van haar. Het werk van kapper is meer dan alleen zorgen voor mooi haar. Net zoals dat het werk van een schoonheidsspecialist meer is dan zorgen voor een mooi gezicht. Je leert o.a. meer over verschillende lichaamsbehandelingen, massages, hand- en voetverzorging. Bij een opleiding binnen de richting uiterlijke verzorging ontdek je hoe je goed kunt luisteren naar de wensen van de klant, sociale vaardigheden en doet natuurlijk veel praktijkervaring op.

 

Ontdek onze opleidingen in de uiterlijke verzorging

 

Wanneer je kiest voor een opleiding in de richting uiterlijke verzorging heb je goed baankans: ga aan het werk in een salon, start je eigen bedrijfje op óf leer nog door. Onze docenten hebben veel praktijkervaring opgedaan en zorgen ervoor dat je de benodigde kennis en vaardigheden opdoet. Dit alles binnen een ondersteunende leeromgeving waarin we geloven in jouw talent. Maak van je passie voor verzorging je werk en bekijk onze opleidingen!