Iets voor jou?
Deze cursus is bedoeld voor (aankomend) koks die graag vanuit de praktijk het vak willen leren.
Deze cursus is bedoeld voor (aankomend) koks die graag vanuit de praktijk het vak willen leren.
Alle onderdelen zoals basisvaardigheden en technieken, daarna werkt u stapsgewijs verder tot het niveau van een vakman en de vakbekwaamheidseisen die de horeca branche heeft gesteld. Deze eisen en vaardigheden zijn nodig zijn om aan de warme en/of koude kant in een professionele keuken te kunnen functioneren.
U leert en bereid onder begeleiding van een (praktijk)docent de volgende items:
Deze opleiding bevat 24 lesdagen en 1 examen dag van 7 klokuren per lesdag. De opleiding wordt verzorgd vanaf 15.00 tot 22.00 uur.
De opleiding wordt afgesloten met een SVH examen.
De kosten voor deze cursus bedragen € 2050,-- exclusief de kosten van het examen en boeken/leermiddelen. Er bestaat de mogelijkheid om het cursusgeld in 4 termijnen te betalen.
Na het behalen van het examen ontvang je een SVH (Stichting Vakopleiding Horeca) diploma.
De cursus en de onderdelen van de cursus starten alleen indien en voldoende aanmeldingen zijn.(minimaal 8). De verplichting om als horecabedrijf een erkenning te hebben is niet van toepassing.
De lesdag vindt plaats op maandag.
Daarnaast geldt de eis dat je al werkzaam bent in de keuken van een horecabedrijf of hierin actief zoekend bent.
Wil je na deze cursus verder studeren? Dan is de opleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3 een passende vervolgopleiding.
Niet van toepassing. Wellicht is er via de belastingdienst tegemoetkoming in de studiekosten van toepassing.
Aanmelden kan via dit formulier. Zodra we je aanmelding hebben ontvangen en verwerkt is, wordt deze doorgestuurd naar de heer Wermers. Hij zal contact met je opnemen. Na de aanmelding nodigen wij je uit voor een intakegesprek.
Neem dan contact op met Dhr. Wermers via m.wermers@aventus.nl of de heer Mom, j.mom@aventus.nl (Teammanager).
Crebo | 80511 |
Start |
|
Duur | 24 lesdagen + 1 examendag |
Locatie |
Bel naar het Service- en Informatiepunt: 0800 - 444 5555
Of vul het contactformulier in.