Assistent horeca/voeding/voedingsindustrie (BOL)

School & stage

Iets voor jou?

Aan de slag in de horeca of voedingsmiddelenindustrie? Schuilt er een heuse kok in jou? Lijkt het je leuk om als gastheer of gastvrouw aan de slag te gaan? Wil je werk maken van voeding of aan de slag in de voedingsmiddelenindustrie? Dan is het beroepsprofiel Assistent Horeca misschien iets voor jou. 

Assistent Horeca

De opleiding

Je werkt in de keuken van een restaurant. Dat kan ook bij een verpleeghuis, bedrijf of ziekenhuis zijn. Onder begeleiding kook of bedien je, ontvang je gasten of maak je schoon. Ook in de voedingsmiddelenindustrie zijn volop kansen voor jou als je dit profiel kiest. Let op: als je dit beroepsprofiel kiest, moet je flexibel zijn. Zo moet je het bijvoorbeeld geen probleem vinden om in de avonden en weekenden te werken. Dit hoort namelijk echt bij het werk! 

Let op: locatie afhankelijk van aanmeldingen

Bij je aanmelding voor deze opleiding mag je je voorkeur voor een locatie opgeven. Of je daadwerkelijk op deze locatie kunt starten, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De locatie wordt ook met je besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

Toelatingseisen

Je bent welkom op de opleiding assistent horeca/voeding/voedingsindustrie als je:

  • 16 jaar of ouder bent en geen vmbo-diploma hebt
  • niet 2 jaar ingeschreven stond bij een andere entree- of niveau 1 opleiding

Na je opleiding

Na je Entreeopleiding Assistent Horeca stroom je gemakkelijk door naar de opleiding Gastheer/Gastvrouw op mbo niveau 2, of naar de opleiding Kok op mbo niveau 2.

Wil je meer informatie?

Bel naar het Service- en Informatiepunt: 0800 - 444 5555
Of vul het contactformulier in.