Decanendag 30 november 2023

Al lange tijd stond op 5 oktober onze decanendag gepland. In verband met de Onderwijsstaking van het PO en VO die ook op die dag plaatsvindt, hebben we besloten om deze dag te verplaatsen. Vanuit het mbo vinden we het belangrijk dat ook het PO/VO een aantrekkelijke cao heeft en vinden we het niet gepast om op deze dag een evenement te organiseren. We willen ruimte geven aan eenieder die wil staken, maar ook onze decanendag wil bezoeken. De nieuwe datum is donderdag 30 november 2023.

Nieuwtjes en wijzigingen van de 3 mbo’s die wij normaal gesproken op de Decanendag presenteren, mailen wij op 5 oktober naar alle decanen.  

Door deze wijziging komt het programma er wellicht anders uit te zien. Wij zijn momenteel druk bezig met de organisatie hiervan. Zodra we meer zicht hebben op het programma, informeren we jou hierover. Voor nu: zet 30 november 2023 alvast in je agenda!

We houden jou op de hoogte!

Hartelijke groet,

Madelon Schepers (Yuverta)
Frank Ruiter / Brenda van Stelten (Zone.College)
Marlou Noordermeer / Sylvia Herold (Aventus)

De vorige editie: Decanen- en mentorendag 6 oktober 2022

Donderdag 6 oktober organiseerden Aventus, Zone College en Yuverta samen de jaarlijkse Decanen- en mentorendag. Het was een geslaagde dag waarbij VO en MBO elkaar ontmoetten!

Bijgaand tref je de presentaties van het plenaire gedeelte en de verschillende workshops/sessies:

Presentaties Plenaire gedeelte

Presentaties workshops/sessies

Decanendag