Welkom bij TOP College - Academie voor Zorg & Welzijn

De maatschappij verandert en zorg- en welzijnsvraagstukken worden steeds diverser en meer complex. Om de kwaliteit van zorg ook in de toekomst te kunnen waarborgen is sociale innovatie en samenwerking nodig. ‘s Heeren Loo, Atlant en Aventus introduceren daarom een nieuwe manier van leren binnen TOP College – Academie voor Zorg & Welzijn.

Over het onderwijs

Binnen het TOP College staat het leren vanuit de praktijk centraal. Je neemt zelf de regie voor en verantwoordelijkheid in je leerproces. De leervragen neem je mee vanuit de werkvloer en via workshops en reflectie vergaar je kennis, leer je vaardigheden en ontwikkel je je kwaliteiten. Zo word je opgeleid tot de zorgkracht van de toekomst. Door deze manier van leren ben je, na afronding van je opleiding, klaar om direct aan de slag te gaan en kun je flexibeler inspelen op de veranderende zorgvraag van cliënten. 

Aanmelden

Werk je bij ’s Heerenloo of Atlant en ga je een opleiding volgen binnen TOP College? Meld je dan direct aan voor de opleiding via één van onderstaande links. Kies je voor verbrede leerpaden en heeft jouw werkgever een klantrelatie met het TOP College, neem dan direct contact op met je werkgever voor aanmelden.