Paragrafen

Iets voor jou?

Wil jij als timmerman of tegelzetter inzetbaar zijn in verschillende vakgebieden? Wil je de basisvaardigheid wandtegels lijmen toevoegen aan je skills om zo breder inzetbaar te zijn op de bouwplaats? Dan is deze kort scholing Wandtegels lijmen iets voor jou!

Leven Lang Ontwikkelen

Aventus biedt Leven Lang Ontwikkelen (LLO)-scholing op mbo-niveau aan. Het bestaat uit cursussen, (deel)certificaten en (InCompany) mbo-opleidingen voor volwassenen. Nu de arbeidsmarkt, zeker met de technologische innovaties, sterk verandert kijken we naar welke banen er bijkomen en welke er juist verdwijnen. Daar spelen wij op in met ons onderwijs. Leven Lang Ontwikkelen laat volwassenen meebewegen met de aanhoudende veranderingen. Op naar een Leven Lang Leren! 

Lees hier meer over LLO.

Keuzedeel

Deze cursus is een onderdeel van een volledige mbo-opleiding. We noemen dit een Keuzedeel. In het kader van Leven Lang Ontwikkelen kunnen keuzedelen vaak als losse cursus gevolgd worden. Na afronding van de cursus/het keuzedeel ontvangt de cursist een mbo-certificaat als bewijs van deelname.

De cursus

De cursus wandtegels lijmen leert deelnemers eenvoudige tegelwerkzaamheden uitvoeren. Na deze cursus ben je nog geen volleerd tegelzetter. Je weet wel hoe je tegels, volgens werktekeningen en instructies kan verwerken. Na deze cursus heb je een beter inzicht in de werkzaamheden die een tegelzetter op de bouwplaats uitvoert. 

Tijdens deze scholing komen de volgende thema's aan bod:

  • Ondergrond voorbereiden
  • Tegelwerk uitzetten
  • Lijm aanmaken
  • Tegels aanbrengen
  • Werken met trappen en steigers
  • Kimband en coating aanbrengen

Lesdagen & -tijden

De cursus wordt gegeven op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. De cursus duurt 5 dagen. 

Leermiddelen

De leermiddelen worden aangeboden via het digitale leeromgeving van Bouwinfranet.

Examen

Het keuzedeel wordt afgerond met een theorie- en praktijkexamen.

  • Het theorie-examen bestaat uit 20 meerkeuzevragen.
  • Het praktijkexamen bestaat uit het lijmen van een binnenspouwblad.

Na succesvol doorlopen van het examen ontvangt de deelnemer een mbo-certificaat. 

wandtegels

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.