Overslaan en naar de inhoud gaan

Afbouw

Oude en nieuwe gebouwen weer mooi in de verf zetten, muren en plafond afwerken met je ontwikkelde stukadoorsvaardigheden of het aanbrengen van lijmwerk. Zo maar een greep van wat jij kunt doen als je voor de richting afbouw kiest. Heb je passie voor het aanpakken van ruimtes en/of gebouwen? Naar school gaan in de richting Afbouw bij Aventus betekent dat je jouw talenten ontdekt en ontwikkelt. Je leert hoe je muren en gebouwen mooi kunt afwerken.

Afbouw in de toekomst

Of je nu graag schildert of stukadoort, bij onze opleidingen leer je creatief te zijn en een echt vakman/vakvrouw te worden. Alles om het creëren van de juiste afwerking voor de klant. Als schilder geef je ruimtes sfeer met kleuren en tinten, terwijl je als stukadoor met texturen en patronen speelt om het goed af te werken.  

De vraag naar professionals in de afbouw is groot. Aventus bereidt je voor op deze uitdagingen met praktische trainingen en de tools van nu. Met een diploma ben jij klaar om als echte specialist aan de slag te gaan. Dit kan bij een werkgever of als zelfstandige (zzp’er). 

Onze afbouwopleidingen

Ontdek bij Aventus hoe onze ervaren docenten je in praktijkgerichte lokalen helpen om de nodige kennis en vaardigheden op te doen. Je zult ook veel ervaring opdoen buiten de lokalen en werken bij werkgevers in de regio. Benieuwd naar onze opleidingen? Wordt een afbouwspecialist op school bij Aventus!