Hanos & Aventus bundelen krachten | Nieuwe mbo niveau 3 opleiding Vakspecialist Vers

Hanos & Aventus bundelen krachten | Nieuwe mbo niveau 3 opleiding Vakspecialist Vers

HANOS heeft in samenwerking met Aventus een nieuwe opleiding aangekondigd. Woensdag 13 september was de kick-off van het opleidingstraject. Vanaf komende week start het opleidingstraject tot Vakspecialist Vers, met als kroon op het werk een mbo-diploma niveau 3 Verkoopspecialist. Dit initiatief markeert een belangrijke mijlpaal in het streven van HANOS om kwaliteit te waarborgen en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te bevorderen.

Dit unieke programma, ondersteund door intensieve samenwerking tussen HANOS en Aventus en verrijkt met vakspecialistische masterclasses, biedt medewerkers een op maat gemaakt traject dat de basis legt voor hun toekomstige succes.

Hans Rodenhuis, HR Directeur van HANOS, benadrukt het belang van deze stap: "We zijn supertrots dat we nu de volgende generatie vakspecialisten gaan opleiden.  Door de samenwerking met Aventus dragen we nog meer bij aan een duurzame verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Zo kunnen onze medewerkers zich verder ontwikkelen, een MBO-diploma halen en wij kunnen de  komende jaren de kwaliteit blijven leveren die onze klanten van ons verwachten."

Petjo Molenaar, sectordirecteur Aventus, vertelt over de samenwerking; “De gezamenlijke ambitie van HANOS en Aventus is het creëren van een duurzame samenwerking op het gebied van scholing en kennisuitwisseling. Het uiteindelijke doel is het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, het waarborgen en optimaliseren van de kwaliteit van diensten van HANOS, en het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.”