Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom alumni!

Aventus alumni

#keepintouch

Van student ben je alumnus geworden, een ander woord voor oud-student. Sommigen van jullie gaan verder studeren, op het mbo of het hbo. Anderen gaan werken of starten zelf een onderneming. Of misschien ga je een tijdje iets anders doen en eerst nadenken over je toekomst en carrière.
 
Wat je ook gaat doen, werk aan je netwerk! Dat is van onschatbare waarde. Daarom zijn wij bezig om een alumninetwerk op te zetten. Wat levert jou dat op? Een enorm netwerk van oud-studenten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven. Ieder met zijn eigen expertise en ervaring. Kennis delen helpt je verder en zo’n netwerk is goed voor je carrièrekansen.
 
Zodra het alumninetwerk is opgezet, kan je lid worden van ons alumninetwerk en kan je ons en onze studenten helpen. Ook kunnen onze afgestudeerde studenten en bedrijven elkaar makkelijk kunnen ontmoeten. Of informatie kunnen vinden over evenementen of vacatures.

We horen graag hoe je onze studenten wilt helpen. Je kunt je kennis inzetten, door een van onze studenten te coachen of te helpen met het vinden van een stage. 
 
Wie weet er nou beter wat studenten nodig hebben dan jij?
 
Ondertussen werken we hard aan een alumniplatform.