Overslaan en naar de inhoud gaan

Leren & groeien als volwassene

Wilt u blijven groeien in uw vakgebied? Of juist een start maken in Nederland? Wat u ook gaat doen, bij Aventus vindt u de juiste oplossing op het gebied van leren voor volwassenen. Welke van onderstaande oplossingen past bij u? Of ga direct naar alle cursussen.

Werken én leren met BBL

Leren voor een beroep en tegelijk werken? Volg hiervoor bij ons een beroepsopleiding, via de beroepsbegeleidende leerweg. Lees meer over deze BBL. 

Sterk in horecawerk dankzij cursussen 

Werkt u in de horeca? En wilt u bijblijven, groeien in uw kennis of juist hogerop komen? Ontdek hier de vakgerichte horecacursussen voor volwassenen.

Nieuwste kennis in zorg & welzijn

Medische vaardigheden toetsen of opfrissen? De communicatie over zorgvragers verbeteren? Als instelling uw medewerkers voorbereiden op veranderingen in de zorg? Lees alles over onze (bij)scholing in zorg en welzijn.

Volwassen weg naar diploma: Aventus Lyceum

Gezakt voor het examen? Plannen voor een stapje hogerop? Bij het Aventus Lyceum helpen we met halen van het diploma voor mavo, havo en vwo. Of met een certificaat voor losse vakken. Lees meer over Aventus Lyceum.

Nederlands & andere basiskennis

Leren voor een baan? Nederlands (beter) leren lezen of schrijven? Of als nieuwe Nederlander hier een mooie toekomst maken? Kies onderwijs voor volwassenen.