11 maart 2020

Infoavond

Van:
17:00 uur
tot:
20:00 uur

Kies jouw opleiding tijdens de infoavond

Heb je nog vragen over een mbo opleiding die je leuk lijkt? Weet je nog niet zo goed wat je moet kiezen? Of twijfel je nog tussen bepaalde opleidingen?

No stress! Kom woensdag 11 maart naar de infoavond van Aventus. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

checklist

Check nu wat je tijdens de Aventus infoavond kunt verwachten:

 • Antwoorden op al je vragen over een mbo-opleiding en de school aan studenten, docenten en studieadviseurs
 • Hulp bij het maken van je studiekeuze (alleen in Apeldoorn met een persoonlijke studiekeuzetest)
 • Van 17-20 uur op 7 locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen met op sommige locaties rondleidingen
 • Bezoek de locatie waar de opleiding ook daadwerkelijk wordt gegeven zodat je een goed beeld krijgt. Check het overzicht van opleidingen per locatie hier. 
 • Keuze gemaakt? We helpen je met aanmelden bij de Golden Ticket balie. Vergeet niet om je BSN nummer daarvoor mee te nemen.

Kortom: we staan klaar voor al je vragen en helpen je graag bij je studiekeuze! Hieronder vind je de uitgebreide informatie over de infoavond:

Waar & Wanneer?

Je bent welkom op de infoavond tussen 17.00 en 20.00 uur. Je kan op zeven locaties in Apeldoorn, Deventer en Zutphen terecht voor al je vragen over de mbo-opleidingen van Aventus. Dat maakt het kiezen voor een opleiding een stuk makkelijker!

De Aventus infoavond is er voor alle studierichtingen van Aventus. Voor een totaaloverzicht van alle opleidingen die we aanbieden, klik dan hier.

Wat kun je nog meer verwachten?

De infoavond is een ander evenement dan de Open Dag. Je kan tijdens deze avond al je vragen stellen over de mbo-opleiding die je interessant vindt. En je krijgt gelijk antwoord!

Op sommige locaties geven we ook rondleidingen zodat je een indruk krijgt van het schoolgebouw waar jij straks je opleiding gaat volgen! De rondleidingen worden gemiddeld ieder uur gegeven dus je kunt aanhaken wanneer je wilt. 

zoveel keuze no stress

Zoveel keuze no Stress

Op onze hoofdlocatie in Apeldoorn staan onze studieadviseurs voor jou klaar om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Je kunt naast het krijgen van advies ook een studiekeuzetest doen. Je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen. Kom gewoon langs en laat je adviseren!

Hulp bij aanmelden

Op alle locaties staan wij voor je klaar om je te helpen bij je aanmelding. We staan bij de Golden Ticket balie. Vergeet niet om je BSN nummer mee te nemen, deze heb je nodig bij je aanmelding.

Bezoek de juiste locatie tijdens de infoavond

Als je op zoek bent naar informatie over een bepaalde opleiding, bezoek dan de locatie waar de opleiding wordt gegeven. Wil je weten waar je de opleiding van jouw keuze vindt? Klik dan hier.

infoavond

Deze locaties zijn open tijdens de infoavond:

Apeldoorn:

 • Aventus, Laan van de Mensenrechten 500
 • Aventus, Musschenbroekstraat 20 (navigatieadres: Musschenbroekstraat 11)

Deventer:

 • Aventus, Snipperlingsdijk 1
 • Aventus, Middelweg 150
 • Technicampus, Schonenvaardersstraat 6

Zutphen:

 • Aventus, Stationsplein 20
 • Schildersvakopleiding, Dreef 8A

Deze locaties zijn gesloten tijdens de infoavond:

 • Bouwmensen
 • Saxion (Laboratoriumschool)

Op de locatie Laan van de Mensenrechten kan je ook terecht voor informatie over opleidingen die worden aangeboden op de locaties Bouwmensen en Saxion (Laboratoriumschool).

Breng je familie mee naar de infoavond!

Wil je ouders, verzorgers, broers en zussen meenemen? Doen! Wij zien je op 11 maart bij Aventus, de school waar jij ’t maakt!