24 juni 2020

Infoavond MBO

Van:
17:00 uur
tot:
20:00 uur

Open dag gemist? Kies jouw opleiding tijdens de infoavond!

Heb je nog vragen over een mbo opleiding die je leuk lijkt? Weet je nog niet zo goed wat je moet kiezen? Of twijfel je nog tussen bepaalde opleidingen?

No stress! Kom woensdag 24 juni naar de infoavond van Aventus. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

checklist

Check nu wat je tijdens de Aventus infoavond kunt verwachten:

  • Antwoorden op al je vragen over een mbo-opleiding en de school aan studenten, docenten en studieadviseurs
  • Hulp bij het maken van je studiekeuze met een persoonlijke studiekeuzetest
  • Van 17-20 uur op de locatie Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn
  • Op de locatie Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn kan je terecht voor alle mbo-opleidingen die Aventus aanbiedt.
  • Keuze gemaakt? We helpen je met aanmelden bij de Golden Ticket balie. Vergeet niet om je BSN nummer daarvoor mee te nemen.

Kortom: we staan klaar voor al je vragen en helpen je graag bij je studiekeuze! Hieronder vind je de uitgebreide informatie over de infoavond:

Waar & Wanneer?

Je bent welkom op de infoavond tussen 17.00 en 20.00 uur. Je kan terecht op de locatie Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn voor al je vragen over de mbo-opleidingen van Aventus. Dat maakt het kiezen voor een opleiding een stuk makkelijker!

De Aventus infoavond is er voor alle studierichtingen van Aventus. Voor een totaaloverzicht van alle opleidingen die we aanbieden, klik dan hier.

Wat kun je nog meer verwachten?

De infoavond is een ander evenement dan de Open Dag. Je kan tijdens deze avond al je vragen stellen over de mbo-opleiding die je interessant vindt. En je krijgt gelijk antwoord!

zoveel keuze no stress

Zoveel keuze no Stress

Op onze locatie Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn staan onze studieadviseurs voor jou klaar om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Je kunt naast het krijgen van advies ook een studiekeuzetest doen. Je hoeft niets voor te bereiden of mee te nemen. Kom gewoon langs en laat je adviseren!

Hulp bij aanmelden

Tijdens de infoavond staan wij voor je klaar om je te helpen bij je aanmelding. We staan bij de Golden Ticket balie. Vergeet niet om je BSN nummer mee te nemen, deze heb je nodig bij je aanmelding.

infoavond

Kom naar deze locatie voor de infoavond:

Voor vrijwel alle mbo-opleidingen kan je op deze avond terecht in het Aventus-schoolgebouw aan de Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn. Hier kan je terecht voor vragen over alle mbo-opleidingen die Aventus aanbiedt, ook al worden die op andere locaties van Aventus aangeboden.

Breng je familie mee naar de infoavond!

Wil je ouders, verzorgers, broers en zussen meenemen? Doen! Wij zien je op 24 juni bij Aventus, de school waar jij ’t maakt!

Parkeren tijdens de informatieavond

Ga je met de auto naar de informatieavond? Bij de locatie Laan van de Mensenrechten in Apeldoorn kan je hier kan je hier parkeren:

  • Onder het schoolgebouw van Aventus (navigatie: Kayersdijk 10b)
  • P+R (betaald) tegenover Aventus, bij de achteruitgang van het NS station Apeldoorn