Paragrafen

Iets voor jou?

Wil jij als medewerker in de schilder-, bouw- en onderhoudssector meer allround inzetbaar zijn? Wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten door het van stukadoorsvaardigheden aan jouw skills? Met de cursus Aanbrengen van dunpleisters leer je ondergronden behang- en schilderklaar maken. 

Leven Lang Ontwikkelen

Aventus biedt Leven Lang Ontwikkelen (LLO)-scholing op mbo-niveau aan. Het bestaat uit cursussen, (deel)certificaten en (InCompany) mbo-opleidingen voor volwassenen. Nu de arbeidsmarkt, zeker met de technologische innovaties, sterk verandert kijken we naar welke banen er bijkomen en welke er juist verdwijnen. Daar spelen wij op in met ons onderwijs. Leven Lang Ontwikkelen laat volwassenen meebewegen met de aanhoudende veranderingen. Op naar een Leven Lang Leren! 

Lees hier meer over LLO.

Keuzedeel

Deze cursus is een onderdeel van een volledige mbo-opleiding. We noemen dit een Keuzedeel. In het kader van Leven Lang Ontwikkelen kunnen keuzedelen vaak als losse cursus gevolgd worden. Na afronding van de cursus/het keuzedeel ontvangt de cursist een mbo-certificaat als bewijs van deelname.

De cursus

In de cursus Aanbrengen van dunpleisters leer je kennis en vaardigheden waarmee je gehele wanden prepareert. Je herstelt de gehele ondergrond van wanden. Je werkt met dunpleisters en uiteenlopend gereedschap. Dit gaat tot het niveau waarop de wanden klaar zijn om te behangen of te schilderen.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van je eigen takenpakket. Je bent er verantwoordelijk voor dat het stukadoorswerk volgens opdracht, wordt uitgevoerd. 

Tijdens de lessen worden de volgende thema's behandeld:

  • Oriëntatie dunpleister
  • Naadafwerking
  • Aanbrengen van een 1-laags systeem
  • Aanbrengen van een meerlaags systeem

Lesdagen & -tijden

De cursus wordt gegeven op maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. De cursus duurt 5 dagen. 

Leermiddelen

De leermiddelen worden aangeboden via het digitale leeromgeving van Bouwinfranet.

Examen

Deze cursus wordt afgerond met een portfolio en eindgesprek.

Na succesvol doorlopen van het examen ontvangt de deelnemer een mbo-verklaring. 

Keuzedeel Aanbrengen dunpleisters

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.