Flexibele startdatum

Deze opleiding heeft een flexibele startdatum. Samen met jou kijken we of, en zo ja wanneer je met je studie kunt starten.

Paragrafen

Iets voor jou?

Fietsenmaker worden? Op een toplocatie, bij partner Zilt Bikes in Zutphen, leer je de fijne kneepjes van het fietsenmakersvak. 

De opleiding

Je werkt als assistent bij een fietsenmaker en volgt daarnaast een opleiding. Ook Nederlands, rekenen en burgerschap zitten in je vakkenpakket. Het pand is speciaal ingericht voor het opleiden tot fietsenmaker. 

Dit leer je

Je leert simpele reparaties uitvoeren, maar ook complexe handelingen aan een elektrische fiets bijvoorbeeld. Deze opleiding geeft je daarom goede kansen voor de toekomst!

Werken en leren

Tijdens een deeltijd mbo-opleiding (BBL) werk je in een bedrijf. Je hebt een baan nodig om met deze opleiding te beginnen.

Let op: dit beroepsprofiel valt onder het beroepsprofiel Assistent Mobiliteitsbranche. Als je je aanmeldt voor deze opleiding, dan zie je in het volgende scherm 'Assistent Mobiliteitsbranche (Fietsenmaker)' staan. Dit is het juiste beroepsprofiel, hier kun je je dus voor aanmelden.

Toelatingseisen

Je bent welkom op de opleiding assistent fietsenmaker als je:

  • 16 jaar of ouder bent op 31 juli voorafgaande aan het schooljaar waarin je start
  • Bij een BBL-opleiding is een werkgever (een erkend leerbedrijf) verplicht.

Bij een Entree-opleiding kun je iedere maand starten. Kies dan bij aanmelden het vakje ‘Anders’ en kies de datum waarop je met de opleiding wilt beginnen.

Bekijk de livestream

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.