Overslaan en naar de inhoud gaan

Mobiliteitsbranche

Alles wat met verkoop, verhuur, onderhoud en reparaties van auto’s en andere mobiele voertuigen te maken heeft, vind je in de mobiliteitsbranche. Kies je voor een mbo-opleiding in deze branche dan ben je elke dag bezig met de techniek en kwaliteit van mobiele voortuigen. Je leert klanten te adviseren en gaat bezig met cijfers rondom de verkoop van bijvoorbeeld auto’s.

De toekomst van de mobiliteitsbranche

Deze branche staat nooit stil. Met de opkomst van elektrische voertuigen en slimme technieken zijn de mogelijkheden eindeloos. Specialiseer je in een vak binnen de mobiliteitsbranche zodat je dé expert wordt. Of je nu voor adviseur wilt gaan of voor manager. De behoefte aan experts die weten waar ze het over hebben groeit. Bij Aventus bereiden we je hierop voor. 

Onze mobiliteitsbrancheopleidingen

We begrijpen jouw passie voor mobiele voertuigen en bieden mbo-opleidingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze ervaren docenten en moderne werkplaatsen zorgen ervoor dat je de kennis en vaardigheden krijgt om de mobiliteitsbranche binnen te stappen. We doen dit met een persoonlijke aanpak. We geloven in jouw talent en bieden de ondersteuning om jouw doelen te bereiken.