Flexibele startdatum

Deze opleiding heeft een flexibele startdatum. Samen met jou kijken we of, en zo ja wanneer je met je studie kunt starten.

Paragrafen

Iets voor jou?

Sleutel je graag en vind je vieze handen geen probleem? Maak dan van je hobby je werk van en kies voor het profiel Assistent Mobiliteitsbranche.

De opleiding

Werken en leren

Tijdens een deeltijd mbo-opleiding (BBL) werk je in een bedrijf. Je hebt een baan nodig om met deze opleiding te beginnen.

Let op: locatie afhankelijk van aanmeldingen

Bij je aanmelding voor deze opleiding mag je je voorkeur voor een locatie opgeven. Of je daadwerkelijk op deze locatie kunt starten, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De locatie wordt ook met je besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

Toelatingseisen

Je bent welkom op de opleiding assistent automonteur als je:

  • 16 jaar of ouder bent op 31 juli voorafgaande aan het schooljaar waarin je start
  • Bij een BBL-opleiding is een werkgever (een erkend leerbedrijf) verplicht.

Bij een Entree-opleiding kun je iedere maand starten. Kies dan bij aanmelden het vakje ‘Anders’ en kies de datum waarop je met de opleiding wilt beginnen.

Liever fietsenmaker worden?

Lijkt dit beroepsprofiel je leuk, maar heb je meer met fietsen dan met auto’s? Neem dan eens een kijkje bij het beroepsprofiel Assistent Mobiliteitsbranche – Fietsenmaker. Voor beide beroepsprofielen geldt dat je je inschrijft voor het beroepsprofiel Assistent Mobiliteitsbranche. Bij de intake kun je aangeven naar welk profiel je voorkeur uitgaat.

Na je opleiding

Jouw werkomgeving is een werkplaats van een autobedrijf, schadeherstelbedrijf of bandenservice. Je helpt collega’s bij reparaties, onderhoudsbeurten of schadeherstel van auto’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de klanten tevreden en veilig hun weg kunnen vervolgen. Na je Entreeopleiding Assistent Mobiliteitsbranche is de mbo niveau 2 opleiding Autotechnicus een logische stap.

Bekijk de livestream

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.