Flexibele startdatum

Deze opleiding heeft een flexibele startdatum. Samen met jou kijken we of, en zo ja wanneer je met je studie kunt starten.

Paragrafen

Iets voor jou?

Heb jij hart voor dienstverlening en zorg? Help je anderen graag, ben je sociaal en word je blij van het omgaan met mensen? Wie weet past het profiel Assistent dienstverlening dan bij jou.

Assistent Dienstverlening en zorg

De opleiding

Als Assistent dienstverlening ga je aan de slag in een ziekenhuis, een verpleeghuis of in de thuiszorg. Maar je kunt ook bijvoorbeeld bij een zwembad of in een kapsalon terecht komen. Dit beroepsprofiel is dus heel breed! Tijdens je werk ben je bezig met schoonmaak, help je bij het huishouden of help je een cliënt bij het aankleden. 

Werken en leren

Tijdens een deeltijd mbo-opleiding (BBL) werk je in een bedrijf. Je hebt een baan nodig om met deze opleiding te beginnen.

Let op: locatie afhankelijk van aanmeldingen

Bij je aanmelding voor deze opleiding mag je je voorkeur voor een locatie opgeven. Of je daadwerkelijk op deze locatie kunt starten, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De locatie wordt ook met je besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

Toelatingseisen

Je bent welkom op de opleiding Assistent dienstverlening als je:

  • 16 jaar of ouder bent op 31 juli voorafgaande aan het schooljaar waarin je start
  • Bij een BBL-opleiding is een werkgever (een erkend leerbedrijf) verplicht.

Bij een Entree opleiding kun je iedere maand starten. Kies dan bij aanmelden het vakje ‘Anders’ en kies de datum waarop je met de opleiding wilt beginnen.

Na je opleiding

Na je Entreeopleiding Assistent dienstverlening kun je nog alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor de brede niveau 2 opleiding Dienstverlening of voor de Kappersopleiding op mbo niveau 2.

Bekijk de livestream

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.