Coronavirus: Richtlijnen Aventus en faq

Het coronavirus verspreidt zich in Nederland. Aventus volgt de ontwikkelingen op de voet en is alert om maatregelen te nemen. We willen je graag informeren over de algemene richtlijnen en de veelgestelde vragen (FAQ’s).

Algemene richtlijnen
Wij volgen dagelijks de ontwikkelingen, de richtlijnen en de besluiten van verschillende autoriteiten zoals het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD).

Bekijk ook even de FAQ’s, daarin vind je nog veel meer handige informatie.

Gezondheid staat voorop

De gezondheid van onze studenten en medewerkers staat natuurlijk voorop. We vragen je daarom alert te blijven op je eigen gezondheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Volg ook de actuele richtlijnen van het RIVM als je gezondheidsklachten hebt. Deze richtlijnen zijn te vinden in de Vragen en Antwoorden van het RIVM.  

Blijf je thuis vanwege ziekteverschijnselen die passen bij de richtlijnen van het RIVM, meld je dan ziek via 088-283 6887 (belangrijk: meld je niet ziek via de studentenapp!).

De ontwikkelingen rondom de coronacrisis gaan snel. Houd je Aventus mail én de FAQ goed in de gaten voor de meest actuele informatie. 

Heb je vragen over deze maatregelen?

Bekijk eerst de FAQ op onze website. Heb je dan nog vragen, vraag ze aan je ltb’er of stel ze in een dm via onze socials Instagram of Facebook.

Trefwoorden: