Flexibele startdatum

Deze opleiding heeft een flexibele startdatum. Samen met jou kijken we of, en zo ja wanneer je met je studie kunt starten.

Paragrafen

Iets voor jou?

Verkoper worden?

Vind je het leuk om met mensen te werken, ben je sociaal en heb je een vlotte babbel? Dan is het profiel Assistent Verkoop/Retail precies wat je zoekt! In de winkel ondersteun je jouw collega’s. Ook neem je goederen in ontvangst en geef je nieuwe voorraden de juiste plek in de schappen of in het magazijn. Samen zorgen jullie ervoor dat alles prima verloopt. Je helpt klanten, vertelt over de producten die jullie verkopen en rekent artikelen af. Ook zorg je ervoor dat de winkel netjes en schoon blijft. 

Assistent Verkoop/Retail

De opleiding

Tijdens dit beroepsprofiel ontwikkel je je verkoopvaardigheden en leer je omgaan met klanten. 

Samenwerking met Het Goed in Deventer

Leuk om te weten: als je ervoor kiest om je Entree-opleiding Assistent Verkoop/Retail in Deventer te volgen, dan krijg je les op de locatie van Het Goed in Deventer. Je leert en werkt dan echt in de praktijk. Zo kun je datgene dat je leert meteen oefenen. Niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk!

Let op: locatie afhankelijk van aanmeldingen

Bij je aanmelding voor deze opleiding mag je je voorkeur voor een locatie opgeven. Of je daadwerkelijk op deze locatie kunt starten, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De locatie wordt ook met je besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

Toelatingseisen

Je bent welkom op de opleiding assistent verkoop en retail als je:

  • 16 jaar of ouder bent op 31 juli voorafgaande aan het schooljaar waarin je start
  • Bij een BBL-opleiding is een werkgever (een erkend leerbedrijf) verplicht.

Bij een Entree-opleiding kun je iedere maand starten. Kies dan bij aanmelden het vakje ‘Anders’ en kies de datum waarop je met de opleiding wilt beginnen.

Na je opleiding

Na je Entreeopleiding Assistent Verkoop/Retail kun je makkelijk doorstromen naar één van de commerciële mbo2-opleidingen, zoals Retailmedewerker.

Bekijk de livestream

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.