Flexibele startdatum

Deze opleiding heeft een flexibele startdatum. Samen met jou kijken we of, en zo ja wanneer je met je studie kunt starten.

Paragrafen

Iets voor jou?

Goed met je handen en gek op techniek? Denk dan eens aan het beroepsprofiel Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek. Tijdens dit beroepsprofiel leer je de basis. 

Assistent Installatie- en Constructietechniek

De opleiding

Je helpt technische collega’s in de werkplaats, fabriek of bij de klant. Je helpt bij het maken en onderhouden van installaties in de elektrotechniek of installatietechniek. Of je assisteert bij het in elkaar zetten van grote machines. 

Werken en leren

Tijdens een deeltijd mbo-opleiding (BBL) werk je in een bedrijf. Je hebt een baan nodig om met deze opleiding te beginnen.

Let op: locatie afhankelijk van aanmeldingen

Bij je aanmelding voor deze opleiding mag je je voorkeur voor een locatie opgeven. Of je daadwerkelijk op deze locatie kunt starten, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De locatie wordt ook met je besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

Toelatingseisen

Je bent welkom op de opleiding assistent installatie- en constructietechniek als je:

  • 16 jaar of ouder bent op 31 juli voorafgaande aan het schooljaar waarin je start
  • Bij een BBL-opleiding is een werkgever (een erkend leerbedrijf) verplicht.

Bij een Entree-opleiding kun je iedere maand starten. Kies dan bij aanmelden het vakje ‘Anders’ en kies de datum waarop je met de opleiding wilt beginnen.

Na je opleiding

Na je Entreeopleiding Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek heb je een ruime keuze aan vervolgopleidingen op mbo niveau 2. Wat dacht je bijvoorbeeld van de niveau 2 opleidingen Constructiewerker of Monteur Werktuigkundige Installaties?

Bekijk de livestream

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.