Flexibele startdatum

Deze opleiding heeft een flexibele startdatum. Samen met jou kijken we of, en zo ja wanneer je met je studie kunt starten.

Paragrafen

Iets voor jou?

Aan de slag in de logistiek? Logistiek komt in elk bedrijf voor. Als je kiest voor het beroepsprofiel Assistent Logistiek kun je dus in veel verschillende branches terecht komen. 

Assistent Logistiek

De opleiding

Vaak werk je in een magazijn, bij een transportbedrijf of distributiecentrum. Je helpt bijvoorbeeld bij het laden en lossen van vrachtwagens. Je verzamelt de spullen die vervoerd moeten worden of legt ze op de goede plek in het magazijn.

Werken en leren

Tijdens een deeltijd mbo-opleiding (BBL) werk je in een bedrijf. Je hebt een baan nodig om met deze opleiding te beginnen.

Let op: locatie afhankelijk van aanmeldingen

Bij je aanmelding voor deze opleiding mag je je voorkeur voor een locatie opgeven. Of je daadwerkelijk op deze locatie kunt starten, is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De locatie wordt ook met je besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

Toelatingseisen

Je bent welkom op de opleiding assistent logistiek als je:

  • 16 jaar of ouder bent op 31 juli voorafgaande aan het schooljaar waarin je start
  • Bij een BBL-opleiding is een werkgever (een erkend leerbedrijf) verplicht.

Bij een Entree-opleiding kun je iedere maand starten. Kies dan bij aanmelden het vakje ‘Anders’ en kies de datum waarop je met de opleiding wilt beginnen.

Na je opleiding

Na de Entreeopleiding Assistent Logistiek kun je ervoor kiezen om een diploma op een hoger niveau te halen. De mbo-2 opleiding Logistiek Medewerker sluit bijvoorbeeld goed aan. Weet je nog niet helemaal wat je wilt gaan doen? Dan is de brede niveau 2 opleiding Economie & Logistiek misschien een goede keuze voor jou.

Bekijk de livestream

Heb je nog vragen?

Onze klantenservice zit voor je klaar! Stel je vraag via dm op Instagram of Facebook of stuur een whatsapp-berichtje naar 06 11 95 54 63
Check onze contactpagina voor openingstijden en meer info.