Inschrijving Cleantech Battle 2021 geopend

De inschrijving voor de Cleantech Battle 2021 is geopend. Ook dit jaar strijden vijf studententeams uit Oost-Nederland met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel en de hoofdprijs van 3.000 euro. De finale is op donderdag 17 juni live te volgen via de website van de Cleantech Regio. Inschrijven kan tot 31 mei.

Cleantech Battle

Dit jaar vindt voor de achtste keer op rij de Cleantech Battle plaats. Studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland bedenken en presenteren hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie.

Finale live te volgen

Studenten presenteren met een korte film hun project en beantwoorden via een live verbinding vragen van de jury. Die bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is, en houdt bovendien in de gaten of er een gezonde businesscase van te maken is. Het winnende team ontvangt een cheque van 3000 euro.

Inschrijven

Verdient jouw duurzame project een podium? Schrijf je dan in voor de Cleantech Battle 2021. Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen het verslag in te sturen van je duurzaamheidsvraagstuk, of het nu gaat om een onderzoeksrapport, eindexamen, stagerapport of studieopdracht. Zo ding je mee naar de hoofdprijs van 3000 euro! Inschrijven kan tot 31 mei via cleantechregio.nl/samen-werken-aan/cleantech-battle.

De Cleantech Battle wordt mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio, Gemeente Apeldoorn, Aventus en NewTechPark Apeldoorn.