€500 Cash voor een laptop | online countdowngame Aventus

18 mei 2022
Prijswinnaar Frederique

En de winnaar is… Frederique Hazeleger (16)! Zij won €500,00 laptop-money. Hoe? Ze deed mee aan de countdowngame die we in het schooljaar 2021-2022 opzetten. 

Onze winnares: “Ik had mijn ogen al gericht op een studie bij Aventus. Mijn moeder en ik zagen de game via de socials van Aventus en dachten gelijk: ‘we doen mee, ook als de kans klein is dat we winnen’. Toen ik later een belletje kreeg van Aventus met ‘je hebt gewonnen!’, dacht ik dat het een grap was, haha. Later ontving ik ook een gefeliciteerd-mailtje en geloofde ik het wel. Het bleek echt te zijn!”

Laptop

“Welke laptop er gaat komen? Oef, ik ga eerst uitzoeken welke studie het nu echt wordt! Aventus Apeldoorn is wel de school waar ik naartoe ga. Het is niet ver van mijn huis af. Daarnaast heeft mijn broer hier op school gezeten en hij vond het een heel fijne school. Het is wel groot, maar niet té groot. Ik verwacht dat de leraren hier persoonlijke aandacht voor de studenten hebben”, vertelt Frederique.

Coutndowngame
Voorbeeld van een vraag uit de Countdowngame.

Countdowngame

De countdowngame is opgezet voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Elke dinsdag verscheen een nieuwe vraag & tips rondom de studiekeuze. Wekelijks kans op toffe prijzen zoals Aventus Goodiebag of Apple Airpods. Eenmaal een prijs gewonnen? Doorspelen was een optie om kans te maken op andere prijzen of dus de hoofdprijs! Een hoofdprijs van €500,00 voor het aanschaffen van je laptop als je bij Aventus een opleiding gaat volgen. 

Game 2022-2023

Blijf onze socials volgen voor de game die we volgend schooljaar spelen. Speel jij mee?