KLUSSEN MET KOEN (&KOEN)

Je hebt klusjesmannen/-vrouwen... En je hebt Koenen. Dé über-klussers van de opleiding Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer van Aventus. De mannen showen de leukste bouwprojecten. Van die handige dingen die je gewoon zelf moet kunnen fixen. Hoe je dat doet? Check hieronder de vlogs!

OVER DE OPLEIDING // Heb je iets met hout? Werk je graag lekker met je handen en lijkt het je leuk om met collega's in een werkplaats mooie dingen te maken? Yés, jij hoort in de wereld van de meubelmakerij en interieurbouw. Ben je bovendien precies en maak je graag dingen af? Meld je dan aan voor de opleiding Meubelmaker/(scheeps-)interieurbouwer van Aventus. De opleiding Meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer van Aventus kun je in 2 smaakjes volgen. 

Je kunt volledig naar school en stage lopen (BOL) of je volgt de BBL-opleiding, dat is werken & leren. Kijk hier voor alle opleidingen in Hout.

MEER INFO OF VRAGEN? // Stel je vraag via een dm op Instagram, Facebook of WhatsApp (06 11 95 54 63). Onze online-klantenservice is 7 dagen in de week geopend tot 22.00 uur.

Vlog KLUSSEN MET KOEN (&KOEN)

KLUSSEN MET KOEN (&KOEN) // #1

Koen en Koen maken een cable organizer!

Vlog KLUSSEN MET KOEN (&KOEN)

KLUSSEN MET KOEN (&KOEN) // #2

Koen en Koen maken een gitaarstandaard!