Overslaan en naar de inhoud gaan

Meubel- & Interieurbouw

Werken met hout om de mooiste meubels of interieurs te creëren. Bij de richting meubel- en interieurbouw kun jij je passie daarin kwijt. Je leert bij de verschillende opleidingen nauwkeurig te werken, zodat je een product aflevert dat er mooi uitziet en functioneel is. Dit lukt je zonder in de stress te schieten, omdat je weet hoe de machines en gereedschappen werken die je helpen bij het bewerken van hout. 

 

Goed om te weten, veiligheid staat voorop, dus je leert ook met instructies en voorschriften werken. Geen probleem voor jou, je levert graag een duurzaam en kwalitatief goed product op!

Meubel- en interieurbouw in de toekomst

De vraag naar professionals die duurzame en op maat gemaakte oplossingen bieden groeit. Verrijk jij ruimtes met eigen gemaakte meubelstukken? Creëer jij interieurs waar je klanten blij mee zijn? Met deze richting zet je in op het ambacht van houtbewerking én het inzicht van interieurinrichting. Je bent daarmee voorbereid op de vraag van de toekomst.

Onze meubel- & interieurbouwopleidingen

Bij Aventus begrijpen we dat je een echte vakvrouw/vakman wil worden en bieden we opleidingen aan die aansluiten bij jouw wensen. Zo zijn er BBL-opleidingen (werken en leren) en BOL-opleidingen (leren en stagelopen) binnen meubel- en interieurbouw. Onze ervaren docenten staan klaar voor je in praktijkgerichte lokalen en helpen je om de benodigde kennis en vaardigheden op te bouwen.