Overslaan en naar de inhoud gaan

"Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik hierin mijn creativiteit en gevoel voor kleur kwijt kan"

Anouk en Pachara, beide studentes Interieuradviseur (BOL). We stellen ze even aan jullie voor!

Anouk Rothman:
Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik hierin mijn creativiteit en gevoel voor kleur kwijt kan. Ook wil ik hier natuurlijk mijn beroep van maken. En omdat ik nog van plan ben om een HBO er achteraan te doen is het fijn dat deze opleiding maar 3 jaar duurt. Het tempo ligt hierdoor ook hoger maar dat spreekt me juist erg aan. Ik hou ervan om actief bezig te zijn!

Pachara Kortschot:
Voordat ik begonnen ben met interieuradviseur, heb ik Verzorgende IG gestudeerd en 2,5 jaar in vast dienstverband gewerkt. Toch bleef de opleiding interieuradviseur steeds in mijn hoofd zitten. Ik wist dat ik niet voor altijd in de zorg wilde werken en moest dan een keer de stap zetten om dan eindelijk interieuradviseur te gaan studeren.

De twee 1e-jaars studenten Interieuradviseur kregen als opdracht: Ontwerp je eigen magazine!
Pachara legt ons uit hoe zij aan de slag gingen met deze mooie opdracht. “Het magazine moest bestaan uit een woontrend met een achterliggende kunststroming die daarin naar voren moest komen. Wij hebben gekozen voor de trend: Back to basic. Dit omdat de basis essentieel is in een interieur. Vandaar de naam Essential Living.

Het leukste aan deze opdracht was de rubriek "Binnenkijken bij". We zijn samen op pad gegaan om bij deze mensen hun interieur op beeld te zetten en hen te interviewen.”

Wij hebben het magazine mogen bekijken en het eindresultaat is echt super tof geworden!

Wil je nou meer weten over deze opleiding? Check dan Interieuradviseur (BOL).