Overslaan en naar de inhoud gaan

Boost de samenwerking in de Steden3hoek

Waar innovatie en onderwijs samenkomen om de toekomst van technologie te vormen. De Technohubs zijn publiek private organisaties waarin de overheid, ondernemers en onderwijs met elkaar samenwerken. Iedere hub heeft zijn eigen unieke expertise en netwerk. Door de krachten te bundelen kunnen we in de Steden3hoek de enorme uitdagingen op het gebied van energietransitie en circulariteit aangaan. 

Teasers

Technicampus in Deventer

Een bruisend centrum waar technisch talent wordt gevormd en nieuwe innovaties tot leven komen. Technicampus biedt hoogwaardige technische opleidingen en een inspirerende omgeving voor technologische ontwikkeling. 

Het Transitiehuis S3H

Een gespecialiseerd centrum dat zich richt op het werven, intaken en bijscholen van werkzoekenden naar technische banen. Dit Transitiehuis biedt werkzoekenden een route aan om skills en vaardigheden (verder) te ontwikkelen om een werkplek te vinden in de technische sector/ techniek in de gebouwde omgeving. 

Newtechpark in Apeldoorn

Een dynamisch park, waar al meer dan 80 bedrijven zich hebben gevestigd, is een echte broedplaats waar bedrijven, overheid en bedrijfsleven intensief samenwerken. Een Learning Community ‘DC Techniek’ onderzoekt de bijdrage van DC-techniek aan de energietransitie, waarbij circa 30 (lid-)bedrijven zijn betrokken. 

De Techniekfabriek

Een jonge inspirerende omgeving in Zutphen waar vakmanschap en technologie samenkomen. De techniekfabriek zal zich in de Steden3hoek bezighouden met name de thema’s Waterstof, Warmte- en Koudetechniek en inzetten van Domotica.

Schildersvakopleiding in Zutphen

Een centrum voor vakmanschap en technische expertise op het gebied van schilderen en stukadoren. Hier worden vaardigheden ontwikkeld die essentieel zijn voor de afbouw- en decoratie-industrie.

Fieldlab Energie4business

Sinds 2021 boost het Fieldlab E4B de energietransitie in de regio Stedendriehoek.  Vanuit dit Fieldlab E4B wordt de vraag opgewerkt tot een onderzoeksvraag, waarbij bij voorkeur wordt gezocht naar gezamenlijkheid.

Vragen over deze hubs of over Aventus?

Neem contact op met Hans Visser

Programmamanager RIF Be Boost | Cleantechregio

06-42037852 | h.visser@aventus.nl