Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakwedstrijden in de Creatieve industrie

9 toptalenten van opleidingen Creatieve industrie doen mee met verschillende vakwedstrijden in het schooljaar 2017 - 2018

Wie zijn deze toptalenten?

De opleidingen Mediavormgever en Mode hebben een voorronde voor Skills Heroes op school georganiseerd. De kandidaten van deze opleidingen hebben hiermee hun eerste wedtrijdervaring al op zak. Goed voor het vervolg!

William Kortleven gaat door voor de regionale kwalificatiewedstrijd van Grafische vormgeving. De studenten Judith Terpstra en Mirjam van Ling doen mee aan de ModeMaat-wedstrijden. Amy Overmeer en Anne Esselink gaan op als Modeontwerper.

Lars Wiegman vertegenwoordigt de school als Applicatieontwikkelaar en Stijn van Aken doet mee aan de Skills Kwalificatiewedstrijd voor ICT Beheer.

In de modewereld wordt ook ieder jaar een belangrijke internationale ontwerpwedstrijd georganiseerd waar Europese studenten de mooiste eigen ontwerpen maken. Voor deze Young Tailor Talent Trophy reizen dit jaar Kayleigh Roem - Ohoira en Mare Hainje af naar Zaandam.

Hoe hebben ze het gedaan?

Stijn van Aken strandde begin december 2017 in de kwalificatiewedstrijd voor ICT Beheer. Hij moest werken met een voor hem onbekend software programma. En dat was best pittig!

Amy en Anne hebben de kwalificatie voor Mode-ontwerper goed gedaan. Ze zijn door naar de finale!