Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakkanjers in techiek en automotive

Studenten van de opleidingen Techniek & Automotive vertegenwoordigen Aventus bij Skills Heroes vakwedstrijden in 6 verschillende richtingen.

Wie zijn deze vakkanjers?

De opleidingen Stukadoor en Meubelmaker hebben voorrondes gehouden voor al hun studenten. Het was een goede oefening voor de nationale vakwedstrijden later in dit schooljaar. Stukadoors Noel Ramerman en Adel Lwissie waren 1e en 2e, maar Stef van Nistelrooij gaat door naar de finale!

Wilbert van Essen is nu aan het trainen voor de kwalificatiewedstrijd Meubelmaker.

Andere kandidaten zijn:

Autotechniek: Rob Ottink

Electrotechnicus gebouwen: Sander Kostelijk

Mechatronica: Arthur de Bruin en Stefan de Roo

Metselaar: Mitch Boon

Monteur mobiele werktuigen: Daan Stegeman en Dinand Hekman

 

De prijsuitreiking van de voorrondes bij het team Hout & Meubel. De eerste oorkondes zijn binnen!

Welke vakkanjers gaan naar Skills Heroes The Final?

Daan Stegeman en Dinand Hekman hebben 19 en 20 januari meegedaan met de Fedecom Skills op het Expertisecentrum Mobiele Techniek van Aeres Tech in Ede. Zij moesten als opdracht verschillende diagnose apparatuur universeel uitlezen. Beide hebben de finale gehaald en gaan door naar Skills Heroes The Final. Goed gedaan!

Dinand en Daan gaan zich nu verdiepen in het verhelpen van storingen in dynamo's en startmotoren. Dit wordt een belangrijk onderdeel voor de finalewedstrijd
Tim Eekhuis, student bouwtimmeren, is door naar de finale.

En de winnaars zijn .......

De vakkanjers van Aventus hebben het goed gedaan! Het mechatronica-team had een grote voorsprong op de andere finalisten en won met overtuiging GOUD!

Dinand stond op het podium om ook de gouden plak in ontvangst te nemen. Voor hem is dit de opmaat naar Europa. Hij gaat door naar de vakwedstrijden in Boedapest.

Brons was er voor Rob (Autotechnicus) en Sander (Elektrotechnicus gebouwen).  #trots