Overslaan en naar de inhoud gaan

Slimme studenten Economie & Handel doen mee met vakwedstrijden

23 studenten van diverse opleidingen Economie & Handel doen mee met een vakwedstrijd voor het schooljaar 2017 - 2018. Binnen en buiten Nederland.

Wie van hen doen mee met Skills Heroes?

Facilitair leidinggevende: Vincent van der Plas - Hotelreceptionist: Linda Valk - Kapper: Rowanne van der Steeg - Kok: Hugo Folkerts - Medewerker evenementenorganisatie: Sybrant Tilma - Schoonheidsspecialist: Iboya Hardeveld - Verkoopspecialist: Roxanne Pas

Hoe hebben ze het gedaan?

Hugo Folkers heeft enthousiast meegedaan met de kwalificatiewedstrijd voor de koks. Hij vond dat hij iets te weinig voorbereidingstijd had om te bedenken wat hij met de ingrediënten zou kunnen maken en haalde de finale net niet.

Sybrant Tilma, student Medewerker evenementenorganisatie gaat door naar de finale in Zwolle. Hoe loopt dit af?

Sybrant was superblij en vierde zijn zilveren medaille op SKILLS groots!

Wie doet mee met een internationale vakwedstrijd?

AEHT 2017

3 studenten zijn afgereisd naar Oostende, Belgie, om Aventus te vertegenwoordigen tijdens de Europese Hotelmanagementwedstrijden. Gekoppeld aan een student uit een ander land gingen ze de wedstrijden in. astrid van Dijk, studente Zelfstandig werkend kok, had samen met haar Portugese partner al snel door dat het niet gaat om de winst, maar zoveel mogelijk leren van vakgenodten. contacten leggen met bedrijven en vooral plezier maken. De jury-beoordeling was heel positeif over hun teamwork: Ze waren het beste team en het pleizier spatte ervanaf!

In de categorie Forntoffice deed Anouk Smit mee. De in de categorie Toerisme vertegenwoordigde Leonie van de Kraats onze school.

EUREGIONALE VAKWEDSTRIJDEN 2017

Er deden in totaal 60 studenten mee van verschillende Nederlandse en Duitse scholen met de Euregionale verkoop-vakwedstrijden. 5 studenten van Aventus haalden de halve jinale. Sterre Steenvoorden en Stella Halenbeek haalden zelfs beide de finale. En last but not least Sterre won de finale! Een superprestatie!!

TOERISMEBOKAAL

Deze studenten doen mee aan de vakwedstrijden van de ToerismeBokaal - voorjaar 2018:

Bart Keyser, Sam Burghout, Cheyenne Koerhuis, Anne Weidgraaf, Celesta kakkenberg, Anna Jansen.

Sterre Steenvoorden is de beste verkoopmedewerker van de Euregio 2017.