Moderne Dans

Dans doet wat met je!

Dans is een belangrijke kunstvorm die mensen bereikt, raakt en ontroert. Of je nou naar een voorstelling gaat, televisie kijkt of zelf danst: Dans doet wat met je.  Dans bindt, boeit en brengt mensen samen. We zijn trots dat we met de School voor Moderne Dans  een breed perspectief bieden aan onze studenten. Dat zie je aan de plekken waar ze terecht komen. De een wordt professioneel danser, de ander begint een dansschool, wordt instructeur of dansmaker. Ook stromen studenten door naar een HBO-(dans)opleiding. Of ze zijn succesvol in een heel ander beroep met de vaardigheden die ze bij ons op school hebben geleerd.

Aventus Moderne Dans

Meer dan dans

We scholen je technisch, maar ook fysiek en artistiek in wat er nodig is om goed in het vak te worden. En dit valt samen met vaardigheden als samenwerken, zakelijk inzicht en de juiste mentaliteit voor het vak. Op deze manier vergroten we je kansen in de danswereld, maar ook je kansen in ander werk of een vervolgopleiding. We starten met je eigen vaardigheden (ik dans). Daarna ligt de focus op dat wat je kunt overbrengen op anderen (jij danst). En als afsluiting werk je samen met anderen aan een complete productie (wij dansen). En in welk jaar je ook zit, we zullen je theorie én praktijk bijbrengen. Want deze wegen bij ons net zo zwaar.  In dit leer-drieluik gaan we verder dan dansen alleen. Je leert organiseren, plannen en begroten, maar ook hoe je werkt aan je eigen PR en marketing.

Maak het maar waar

We zijn een opleiding die veel van je vraagt. In elk geval talent, tijd en toewijding. Dat is simpelweg noodzaak als je jouw droom ook waar wilt maken. Deze opleiding volgen is geen afweging, maar altijd een keuze. Want je volgt je hart. Het harde werken doe je niet alleen. Je leert  samen te werken en te vertrouwen op je medestudenten. De docenten, die stuk voor stuk als professional uit het vak komen , begeleiden je intensief en zorgen ervoor dat je – met veel persoonlijke aandacht voor jouw talent – wordt voorbereid op een mooie toekomst. Jouw toekomst.
Wil je een goed beeld van de opleiding krijgen? Volg ons op Facebook!