Overslaan en naar de inhoud gaan

Smart building & Smart technology

Stel je voor dat gebouwen kunnen denken, aanpassen en communiceren om ons leven te verbeteren. Dit is de wereld van Smart Building & Smart Technology. Nieuwe technologie en bouwkunde komen samen bij het ontwikkelen van slimme gebouwen. Kies je voor een mbo-opleiding in deze richting, dan leer je in de bouw of in de technologie om te kunnen adviseren, uitvoeren en coördineren. Een totaalplaatje dus bij duurzame projecten!

Met smart building & smart technology de toekomst in

Smart Building & Smart Technology is dé richting die zich focust op de toekomst. Omdat je over verschillende onderdelen in slimme bouwprojecten veel leert, ben je als allround medewerker erg gewild bij werkgevers. Bij Aventus bereiden we je voor op deze uitdagingen met praktijkgerichte lessen en moderne technieken.

Onze smart building & smart technology-opleidingen

Zie jij jezelf meer bezig zijn met de techniek van bouw of met de techniek van slimme technologie? Bij Smart Building & Smart Technology kun je kiezen! Onze ervaren docenten helpen je de kennis en vaardigheden op te bouwen. Waar word jij specialist in? Ontdek snel onze mbo-opleidingen!