Overslaan en naar de inhoud gaan

Mechatronica / Engineering

Ontwerp en bouw de nieuwste apparaten en robots bij Aventus! In het vakgebied mechatronica/engineering worden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en informatietechniek samengevoegd en dat houdt in: het ontwerpen en/of bouwen van machines die denken, bewegen en goed reageren. Denk aan sorteermachines, liften, robots, verpakkingsmachines, enzovoort. Je kunt hier creatief zijn, ontwikkelt technische vaardigheden en leert problemen op te lossen.

Mechatronica / Engineering in de toekomst

In de Mechatronica / Engineering wordt de nadruk op technologische vooruitgang gelegd. We willen beter, sneller en slimmer. Dit is nu belangrijk, maar vooral ook in toekomst. Met de toenemende vraag om apparaten sneller, slimmer en automatisch te laten werken, ben jij als engineer nodig op de arbeidsmarkt. Aventus bereidt je voor op deze uitdagingen in onze praktijklessen en moderne klaslokalen.

Ontdek onze Mechatronica / Engineering opleidingen

Zie jij jezelf al helemaal werken in de mechatronica/engineering? Onze opleidingen bieden verschillende specialisaties aan zodat jij je ambitie achterna kunt. Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je de benodigde kennis en vaardigheden opdoet. Dit alles binnen een ondersteunende leeromgeving waarin we geloven in jouw talent. We begeleiden je naar jouw succes!