Mechatronica / Engineering

'Kan niet, bestaat niet'

Mooi dat je na 'kan niet bestaat niet' verder bent gaan lezen! Want kennelijk bezit je de eigenschap dat je wel van een uitdaging houdt. En dat is precies het slag studenten dat we graag verwelkomen bij Mechatronica/Engineering. Of je nu start vanuit vmbo of havo, we zoeken studenten die zich graag willen ontwikkelen tot technisch professional. Mensen die altijd door blijven zoeken naar een oplossing. Studenten met hart voor elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Mensen die het verschil maken en samen met anderen werken aan technische oplossingen.

Je bent onderdeel van de toekomst

Ga je voor onze opleiding, dan word je straks waarschijnlijk een besturingstechnicus, werkvoorbereider of technisch projectleider. Wat je ook wordt, je zult een waardevol engineer worden voor anderen. Jij bent een belangrijk radertje in de machine die techniek heet. Het is techniek die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zet, aan werk helpt en in staat stelt producten te maken. Hoe gaaf is het om daar een wezenlijk onderdeel van te zijn!

Altijd meer dan één oplossing

Jij bent belangrijk! Want we leiden je op om het overzicht in techniek te hebben. Om net even verder te denken. Door met meer dan één oplossing te komen maak je het verschil. Dat doe je in een team waarbij je samen met anderen werkt aan een project. Je bent straks de engineer die verantwoordelijkheid durft te nemen en zijn of haar mannetje staat.

Zoeken wij jou?

Misschien wel. Want we willen niet zomaar studenten voor onze school. We zoeken studenten met nadrukkelijke belangstelling voor techniek. Studenten die hun technisch creatieve vermogen willen ontwikkelen om nét een stapje verder te denken. Zodat je iets kan bedenken en ontwikkelen wat er nog niet is. Studenten die niet met de eerste oplossing tevreden zijn, maar die innoveren en verder blijven zoeken om zichzelf en het vak te vernieuwen.

Je bent belangrijk voor anderen

Daarom geven we les met focus op de toekomst. In technieken die nu én morgen toekomst hebben. Of het nu op een distributiecentrum, een volautomatische productielijn gaat of om techniek van de toekomst: we leren je met deze technieken oplossingen bedenken voor uitdagingen van vandaag en morgen. En jouw rol blijft belangrijk, want zonder goede elektrotechnici en werktuigbouwkundigen staat de wereld stil. Dat was vroeger zo en dat zal zeker zo blijven in de toekomst. En of je dat vak nou Mechatronica of Engineering noemt, maakt niet uit. Het is een vak waarin je kan zeggen dat je vooruitgang mogelijk maakt en daarin een belangrijk onderdeel bent.

Kom maar op!

Zie je een toekomst voor jezelf met een opleiding Mechatronica/Engineering? Mooi! Onze docenten kijken al naar je uit om met jou samen te werken. Met de grootste betrokkenheid vanuit ons team gaan we je wegwijs maken in kennis, vaardigheden en werken we aan de juiste instelling om straks jouw plek te verwerven in de wereld van Mechatronica/Engineering. Je bent van harte welkom!